Logo Giuliano.Industrial groot

Bandenapparatuur van Giuliano Automotive

Speciaal voor de werkplaats heeft AA-Equipment wielservice apparatuur voor auto's, motoren en vrachtwagens.

Exclusief distributeur Giuliano

AA-Equipment is aangesteld als exclusief distributeur van het merk Giuliano in Nederland. Het Giuliano programma bestaat uit eenvoudige tot vol-automatische banden de- en montage machines, machines voor het balanceren van wielen voor ieder type bedrijf en wieluitlijners.

Giuliano biedt innovatieve oplossingen om aan alle behoeften van echte bandenservice professionals te voldoen en hun dagelijkse werk te vereenvoudigen.

Wij bieden de oplossing voor banden de- en monteren, banden balanceren en wieluitlijning.

Giuliano wielservice aa equipment

De- en montage apparatuur

De banden de- en montage apparaten van het merk Giuliano bieden oplossingen voor zowel personen- en bedrijfswagens als voor motoren.

Wielbalanceer apparatuur

Voor het in balans brengen van de velg en de band heeft Giuliano wielbalanceer apparatuur ontwikkeld voor auto's, motoren en vrachtwagens.

Wieluitlijners

Op het gebeid van wieluitlijning heeft Giuliano een geautomatiseerd wieluitlijnsysteem met 8 infrarood CCD-sensor voor totale controle van de geometrie van het voertuig. Speciaal voor het uitlijnen van wielen van auto's en commerciële voertuigen.

Benieuwd naar het assortiment? Bekijk het assortiment online.Bekijk assortiment

 Giuliano wielservice aa equipment 3

Meer weten?

AA-Equipment is de leverancier in Nederland van Giuliano wielservice apparatuur. Voor meer informatie en advies over onze wielservice apparatuur, kunt u contact opnemen met onze specialisten. Wilt u meer informatie over onze producten of een offerte aanvragen? Laat het ons weten.Neem contact op

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl