Nieuws

AA-Equipment is aanwezig op het Bulthuis Transport Event 2018

5-4-2018

In mei 2018 organiseert Bulthuis zijn eigen event voor de transportbranche. Geen standaard beurs maar een event met een ándere insteek, bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de bus-, truck,- en trailerwereld.

AA-Equipment is aanwezig op het Bulthuis Transport Event 2018 op 25 en 26 mei in Utrecht. Tijdens het Bulthuis Transport Event laten wij u alles zien op het gebied van diagnose met onze merken Jaltest Diagnostics en Pico Technology.

aa equipment bulthuis transport event 25 en 26 mei

Jaltest Diagnostics

Jaltest is het ultieme multi-brand diagnosesysteem en beschikt over hoogwaardige diagnosesoftware met een brede dekking over de verschillende elektronische systemen in voertuigen zoals bedrijfswagens, trucks, speciale voertuigen en meer. Jaltest Diagnostics is merk en systeem onafhankelijk.

Pico Technology

Diagnose stellen is niet alleen foutcode(s) uitlezen en wissen met een diagnosesysteem. Bij een complexe storing is het gebruik van een oscilloscoop een must. De Pico oscilloscopen en Pico accessoires van AA-Equipment maakt de diagnose nog krachtiger.

Zien wij u op het Bulthuis Transport Event?

U bent van harte welkom! Vraag nu uw gratis entreekaart aan zodat u verzekerd bent van toegang. Gebruik de code: 1600001.

Vraag hier uw gratis entreekaart aan

Wij hopen u te ontmoeten op het Bulthuis Transport Event!

Bezoek www.bulthuistransportevent.nl voor meer informatie.

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl