PicoScope training

Categorie: Trainingen
Producent: AA-Equipment
Product PicoScope Training
Omschrijving Wilt u het maximale halen uit uw PicoScope, dan is het van belang om een speciale PicoScope training te volgen. 

Wilt u alles weten over de Pico automotive oscilloscoop, hoe u signalen kunt meten en interpreteert naar een diagnose? Leer hoe u het maximale uit uw Pico oscilloscoop haalt en verhoog uw kennis en service naar uw klant. 

Deze speciale PicoScope trainingen worden georganiseerd door AA-Equipment. Bij het stellen van een diagnose is de eerste stap vaak het uitlezen met diagnoseapparatuur. Na deze stap kan gericht worden gemeten aan de auto met een proeflampje of multimeter, maar soms is dit niet afdoende. Voor diepgaande diagnose is het meten van signalen aan diverse sensoren, actuatoren en CAN-bus een oscilloscoop nodig. 

In deze training wordt het aansluiten, instellen en interpreteren van de gemeten signalen bijgebracht. Daarnaast worden meerdere signalen gelijktijdig gemeten met een 4-kanaals oscilloscoop en de uitgebreide diagnosemogelijkheden hiervan duidelijk. 

Leerdoelen PicoScope training
  • Het installeren van de Automotive PicoScope 
  • Het aansluiten van de 4-kanalen van de oscilloscoop 
  • Instellingen van de scoop correct kunnen invoeren zoals; tijdbasis, spanningsbasis, triggering 
  • Het aansluiten en gebruiken van de extra meet componenten; 2 x stroomtangen 
  • Scoopmetingen toepassen; sensoren, actuatoren, netwerken (CAN-bus), voedingen 
  • Voorbeeldsignalen op kunnen vrage nen gebruiken via eigen inlog; algemene automotive signalen, per model/motor, het kunnen opslaan/verzenden van deze bestanden
Na deze PicoScope training kunt u aan de slag als ware diagnose specialist in uw eigen werkplaats.
Werking Deelnemen aan PicoScope training 

Wilt u deelnemen aan een PicoScope training? Op dit moment staat er nog geen PicoScope training gepland. Zodra bekend is wanneer de volgende training plaatsvindt, wordt dat hier bekend gemaakt.

PicoScope training op locatie

Onze specialisten verzorgen ook PicoScope trainingen op locatie. Wilt u een training  voor u en uw collega's bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Neem contact op over dit product
logo