VDO TPMS

VDO TPMS AA Equipment

De VDO TPMS servicetool en bandendruksensoren

Hoe zorg je ervoor dat je een groot scala aan voertuigen die uitgevoerd zijn met traditionele TPMS bandendruksensoren terug kunt brengen naar één model bandendruksensor om zo opslag, inkoopkosten en installatie te vereenvoudigen?

De nieuwe VDO Redi TPMS bandendruksensoren van VDO voldoet hieraan!

De TPMS Pro van VDO is een allround servicetool voor alle TPMS-services. De VDO TPMS Pro leest en activeert voorgeprogrammeerde TPMS-sensoren (zowel universeel als OE) en programmeert universele sensoren. Deze TPMS servicetool kan alle diagnostische foutcodes lezen en toont de informatie overzichtelijk op het kleurendisplay van 4,3 inch.

Een model bandendruksensor voor (bijna) alle TPMS bandendruksystemen. De VDO REDI TPMS bandendruksensoren vertegenwoordigt een aanzienlijke besparing in opslag en logistiek van TPMS sensoren.

De VDO REDI TPMS bandendruksensoren en zijn eenvoudig in de band aan te brengen zonder veel arbeid.

Elk voertuig die nu verkocht wordt is uitgerust met een bandendruk controle systeem. De meeste automerken kiezen voor een directe RDK bandendruk controle systeem waarbij ook een specifieke RDK-sensor vereist wordt. Dit zijn bandendruksensoren gekoppeld aan de luchtventiel.

De nieuwe VDO REDI TPMS bandendruksensoren zorgen ervoor dat de meest belangrijke Europese en Aziatische voertuigmodellen die met TPMS bandendrukventielen zijn uitgerust, met dit model bandendruksensor teruggebracht wordt naar 3 varianten in plaats van vele normale TPMS sensoren.

Het concept van VDO REDI-sensor heeft doorslaggevende voordelen voor de werkplaats ten opzichte van allerlei andere programmeerbare oplossingen:

-       Weinig TPMS bandendruksensoren meer op voorraad

-       Weinig opslag nodig

-       Reduceert vergissingen omdat er maar 3 varianten nodig zijn

-       Inkoop is gering

-       Snelle montage

VDO TPMS bandendruksensoren bevatten verschillende logboeken vanaf fabriek en er hoeft dus geen extra programmeerwerk gegenereerd te worden in de werkplaats.

Een ander groot voordeel is de positionering in de band. In tegenstelling tot traditionele TPMS ventielen, wordt de VDO REDI TPMS bandendruksensor vastgelijmd in de binnenzijde van de band. Daardoor zijn de REDI TPMS bandendruksensoren veel beter beschermd tegen mechanische schade en bij de- of montage van banden breken geen ventielen tijdens montage. De installatie is heel veel eenvoudiger dan traditionele TPMS sensoren en de bereiding van complete wielen is comfortabeler.

Bij vervanging van banden, kunnen de REDI TPMS bandendruksensoren gewoon verwijderd worden uit de rubberen behuizing en weer geplaatst worden in een nieuwe rubberen houder van een nieuwe band.

Het gebruik van de VDO TPMS Pro en de VDO REDI TPMS bandendruksensoren maakt het voor de werkplaats eenvoudiger en efficiënter!

Meer informatie

Voor meer informatie over de VDO TPMS Pro service tool, klik hier.

Voor meer informatie over de VDO REDI TPMS brandruksensoren, klik hier.

VDO TPMS Pro servicetool bandendruksensoren aa equipment

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl