banner-sp-diagnostics

SP Diagnostics


SP Diagnostics ontwerpt en produceert producten op het gebied van autodiagnose voor de auto-industrie en aftermarket, met als doel om ervoor te zorgen dat het autobedrijf efficiënt en winstgevend blijft. Met deze gedachte heeft SP Diagnostics ook de SD MAT ontwikkeld, dé tool waarmee je trekhaakcoderingen kunt uitvoeren. SP Diagnostics is binnen Europa de moeder van nagenoeg alle trekhaak codeer hard- en software.


AA-Equipment Support is de officiële distributeur van SP Diagnostics voor Benelux.

sp-diagnostics-sd-mat

Apparatuur voor trekhaken coderen

Heb je regelmatig te maken met trekhaken die gecodeerd moeten worden? Dan biedt het multi-merk trekhaak coderingstool SD MAT een kosteneffectieve oplossing. Het zorgt voor de juiste configuratie van voertuigelektronica na het monteren van een trekhaak, waardoor alle veiligheids- en comfortfuncties van het voertuig naar behoren blijven werken.


Je kunt de SD MAT gebruiken voor het coderen van trekhaken van alle gangbare merken voertuigen, dus óók bij de wat lastigere merken, zoals Mercedes Benz, BMW en Landrover. Deze slimme tool heeft als grote voordeel dat het uitvoeren van een trekhaakcodering, onbeperkt en op ieder gewenst moment beschikbaar is in jouw eigen werkplaats of op locatie. Hierdoor ben je niet (meer) afhankelijk van andere partijen.


Wil jij ook onbeperkt en snel trekhaakcoderingen uitvoeren in eigen werkplaats?

De voordelen van zelf coderen van trekhaken:


  • Door trekhaakcoderingen zelf uit te voeren bespaar je aanzienlijk geld. Je kunt met SD MAT namelijk onbeperkt coderingen uitvoeren voor een vast licentiebedrag per jaar.
  • Codeer trekhaken snel en eenvoudig op élk gewenst tijdstip van de dag. Het is altijd beschikbaar, daar en wanneer jij het nodig hebt. Hierdoor bespaar je tijd.
  • Je houdt werk binnen eigen werkplaats. Je bent niet (langer) afhankelijk van andere partijen.


Wist je dat je met 2 à 3 trekhaakcoderingen per maand de SD MAT al terugverdient?

Heb je interesse in de SD MAT?

Wil je meer informatie over trekhaak coderingstool van SP Diagnostics, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: