aa-equipment-contact-1880

Onze trainingen

Voertuigtechniek is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en maakt werken aan voertuigen steeds complexer en daarmee ook uitdagender. Om zoveel mogelijk problemen aan voertuigen op te kunnen lossen, wordt diagnoseapparatuur ook steeds geavanceerder. Er komen tenslotte steeds meer voertuigsystemen bij. Hoe zet je deze apparatuur efficiënt in tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden? Want apparatuur aanschaffen is relatief eenvoudig, maar daarna begint het echte werk pas.

Technische trainingen voor voertuigtechnici

AA-Equipment Support helpt technici eenvoudiger en sneller te kunnen werken aan voertuigelektronica en ondersteltechniek. Dit doen wij met onze eXperts van CLEVER DiagnostiX. Naast het leveren van diepgaande ondersteuning, organiseren wij diverse trainingen op het gebied van diagnose, voertuigelektronica en ondersteltechniek. Onze eXperts hebben alles in huis wat nodig is om een goede training te kunnen ontwikkelen en neer te zetten.

jaltest-training-03

Haal meer uit jouw voertuigdiagnose en apparatuur

Om te zorgen dat de training het beste aansluit bij de vraag van jouw werkplaats, hebben we diverse trainingen op verschillende niveaus. Zo bieden wij trainingen gericht op apparatuur en voertuigsystemen, zoals bijvoorbeeld ADAS kalibratie trainingen, scoop trainingen en toepassingstrainingen voor al onze merken. Deze trainingen worden ontwikkeld voor en met technici die werkzaam zijn bij schadeherstelbedrijven en onderhoud- en reparatiebedrijven, zowel universeel als dealer. Of je nu werkt aan auto’s, vrachtwagens, landbouw- en off-highway voertuigen of motorboten, wij helpen jou vooruit!


Onze trainingen zijn zoveel mogelijk praktijkgericht en worden gegeven door één van onze CLEVER eXperts, die onderdeel uitmaakt van ons ServiceDesk-team die jou dagelijks te woord staan. Ze vinden plaats in ons eigen trainingscentrum in Helmond of op externe locaties in Nederland.

De verschillende niveaus:


Toepassingstraining

Heb je bij ons (diagnose)apparatuur aangeschaft van een van onze merken? Volg dan zeker onze toepassingstraining. Deze training is gericht op het gebruik van de apparatuur en software. Zo leer je hoe je de apparatuur het beste inzet.


Systeemtraining

Tijdens onze systeemtrainingen gaan we dieper in het toepassen van jouw apparatuur op specifieke voertuigsystemen. Denk hierbij aan het uitvoeren van diagnoses, interpreteren van gemeten waarden en data maar ook het uitvoeren van diverse procedures en configuraties.


Up-to-date training

Deze training staat in het teken van de laatste ontwikkelingen. We delen de nieuwste productontwikkelingen, tips & tricks en gebruikerservaringen.


Maak je gebruik van onze ondersteuningspakketten CLEVER VTS-Comfort of -Premium? Dan ontvang je korting op onze trainingen.

Leren door te doen

Onze trainingen zijn gebaseerd op ‘leren door te doen’, waarbij de methodiek ook nog eens anders is dan anders. Zoveel mogelijk praktijkgericht kennismaken met nieuwe informatie en technieken zonder de stress van presteren, waarbij bij voorkeur met je eigen bekende apparatuur wordt gewerkt.


CLEVER DiagnostiX gelooft erin dat bij het opdoen en integreren van kennis het hoogste resultaat wordt bereikt door ‘simpelweg’ te doen! Hierbij speelt een betrouwbare back-up een belangrijke rol. Onze ondersteuning en trainingen zijn praktijkgericht, met de focus op ‘leren door te doen’.


Daarnaast vinden we het ook belangrijk om tijdens de lunchpauze even te ontspannen, waarbij we graag een goede Brabants bourgondische lunch verzorgen.

Een greep uit onze trainingen:


Trainingsagenda


Bekijk onze trainingsagenda voor een actueel overzicht van trainingen die ingepland zijn.


Is er een bepaalde training die jij wilt volgen of wil je meer informatie? Laat het ons weten en hopelijk zien we jou binnenkort op één van onze trainingen.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: