adas-kalibratie-homepage2

Launch diagnose- en werkplaatsapparatuur


Ieder bedrijf heeft weer een andere visie en wensen bij hun werkplaats, maar één ding is in iedere werkplaats belangrijk: professionele uitleesapparatuur. Launch is wereldwijd leidend in de ontwikkeling van geavanceerde diagnosesystemen en uitrusting voor autowerkplaatsen.


AA-Equipment Support is de officiële leverancier van Launch in Nederland, België en Luxemburg.

Een passende oplossing voor jouw werkplaats

De Launch producten staan bekend om hun betrouwbaarheid, bedieningsgemak en degelijkheid. Dit maakt Launch diagnoseapparatuur een veelgebruikt autodiagnose product bij professionele autogarages.


Net als een professioneel diagnosesysteem, is werkplaatsapparatuur onmisbaar voor elk autobedrijf. Wielservice apparatuur, hefbruggen en ADAS-kalibratieapparatuur die het dagelijkse werk in de werkplaats mogelijk maken en vergemakkelijken behoren tot de grote productenreeks van Launch.


Launch assortiment:

launch-diagnose-1

Universele diagnoseapparatuur

De diagnoseapparatuur van Launch is wereldwijd een veelgebruikt autodiagnose product bij professionele autogarages. De op OEM-gebaseerde diagnosesoftware, heeft een brede dekking van voertuigsystemen van voertuigfabrikanten uit Europa, Azië en Amerika. Met talrijke diagnosefuncties, zoals het lezen/wissen van foutcodes, het uitlezen van parameters, activeringstesten, uitgebreide coderingsopties, praktische servicefuncties en meer, voldoet het aan alle benodigde diagnosevereisten. Naast traditionele functionaliteiten, maakt Launch ook toegang tot online OEM-software (PassThru), Diagnostics over Internet Protocol (DoIP) en Remote Diagnose mogelijk.


Met een reeks aan verschillende modellen, heeft Launch altijd een oplossing voor diagnose van personenwagens en lichte bedrijfswagens passend bij jouw werkplaats.

ADAS-kalibratieapparatuur

Met de professionele ADAS-kalibratieapparatuur van Launch beschik je over de oplossing voor totale ADAS-kalibratie. Voer op professionele wijze de kalibratie van camera- en radar gebaseerde ADAS-systemen uit met hoge nauwkeurigheid. Het heeft één van de meest uitgebreide voertuig- en systeemdekkingen in de markt. Dit maakt de ADAS-kalibratieapparatuur zeer geschikt voor autocarrosseriebedrijven, autoglas servicebedrijven en professionele werkplaatsen om kalibraties van ADAS eenvoudig en snel uit te voeren in eigen werkplaats – of zelfs op locatie – bij vervanging van camera en/of sensoren of reparatie.

launch-adas-kalibratie-1
launch-uitlijnen

Wielservice

Launch ontwikkelt apparatuur voor wielservice. In ons assortiment hebben wij balanceermachines, de- en monteermachines en uitlijnapparatuur voor personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Hefbruggen

Een professionele hefbrug is onmisbaar in de werkplaats. De hefbruggen van Launch breng je auto's eenvoudig en snel op de juiste hoogte tijdens APK's, controles, onderhoud en uitlijnen. Passend bij jouw werkplaatsbehoefte hebben wij 2-koloms hefbruggen, 4-koloms hefbruggen en schaarhefbruggen.

launch-hefbruggen-1

Heb je interesse in Launch?

Wil je meer informatie over diagnose-/werkplaatsapparatuur van Launch, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.