banner-launch-diagnose-apparatuur

Universele diagnoseapparatuur van Launch


Stel betrouwbare diagnoses met de diagnosesystemen van Launch. De Launch producten staan bekend om hun betrouwbaarheid, bedieningsgemak en degelijkheid. Dit maakt Launch diagnoseapparatuur een veelgebruikt autodiagnose product bij professionele autogarages.


Met een reeks aan verschillende modellen, heeft Launch altijd een oplossing voor diagnose van personenwagens en lichte bedrijfswagens passend bij jouw werkplaats.

launch-diagnose-1

Auto diagnose

De X-431 productlijn bevat high-end voertuigdiagnose oplossingen voor professionele Automotive werkplaatsen. De op OEM-gebaseerde diagnosesoftware, heeft een brede dekking van voertuigsystemen van voertuigfabrikanten uit Europa, Azië en Amerika. Met talrijke diagnosefuncties, zoals het lezen/wissen van foutcodes, het uitlezen van parameters, activeringstesten, uitgebreide coderingsopties, praktische servicefuncties en meer, voldoet het aan alle benodigde diagnosevereisten. Met een alles-in-één systeem zoals de Launch X-431 Euro Link, maakt Launch naast traditionele functionaliteiten, ook toegang tot online OEM-software (PassThru), Diagnostics over Internet Protocol (DoIP) en Remote Diagnose mogelijk.


Ben je op zoek naar een instapmodel voor diagnose? Dan is de Launch CRP-MOT IV het ideale systeem voor jou. Dit universele OBDII uitleesapparaat, biedt zeer uitgebreide servicegerelateerde diagnosefuncties. Ideaal om, naast je mogelijk reeds aanwezige diagnoseapparatuur, te gebruiken om snel en eenvoudig alle uit te voeren onderhoudswerkzaamheden te ondersteunen.

Remote diagnose

Hulp nodig met diagnosestellen, programmeren of coderen? Met behulp van de Launch SmartLink slaan we een brug tussen het voertuig in jouw werkplaats en onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk. Sluit deze remote-interface Deze sluit je aan op de OBD-stekker van het voertuig en ons supportteam doet de rest! Zo is een diagnose of een programmering of codering van voertuigelektronica(componenten) in een handomdraai uitgevoerd.


Hulp op afstand bij:


  • diagnosestellen;
  • trekhaakcoderingen;
  • coderen van regeleenheden;
  • sleutels programmeren;
  • verstuiveraanpassingen;
  • lezen en wissen van foutcodes;
  • service intervallen resetten;
  • en nog veel meer.
launch-remote-diagnose
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: