banner-autocom-diagnose2

Autocom diagnose- en ADAS kalibratieapparatuur

Ieder bedrijf heeft een andere visie en wensen bij hun werkplaats, maar één ding is in iedere werkplaats belangrijk: professionele uitleesapparatuur. Autocom ontwikkelt al sinds 1991 toonaangevende hardware en software voor voertuigdiagnostiek. AA-Equipment Support is officieel dealer van Autocom. Ons Autocom-productassortiment bestaat uit geavanceerde, gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen die zijn ontwikkeld voor onderhoud- en reparatiebedrijven, schadeherstellers, fleetowners, politie, overheid en scholen.


Autocom assortiment:


  • Diagnoseapparatuur voor auto's en lichte bedrijfswagens
  • Diagnoseapparatuur voor vrachtwagens, bussen en trailers
  • Apparatuur voor herkennen van gemanipuleerde kilometertellerstand
  • ADAS kalibratieapparatuur voor auto's en lichte bedrijfswagens
  • ADAS kalibratieapparatuur voor vrachtwagens
autocom-diagnoseapparatuur-1

Universele diagnoseapparatuur

Autocom ontwikkelt actief nieuwe oplossingen om werkplaatsen te helpen om snel en betrouwbaar onderhouds- en diagnosewerkzaamheden te kunnen uitvoeren bij personenwagens, vrachtwagens, trailers en bussen. Met als doel om zoveel mogelijk problemen zelf te kunnen oplossen in eigen werkplaats. Hiervoor zijn verschillende systemen met intelligente diagnosesoftware beschikbaar:


  • Autocom ICON voor personenwagens en bestelwagens (uit te breiden met software voor vrachtwagens)
  • Autocom CARS iD voor herkennen van gemanipuleerde kilometertellerstand


Deze toekomstgerichte systemen zijn uitgerust met functies om voertuigproblemen van vandaag en morgen te kunnen oplossen. De verschillende diagnosesystemen werken op basis van gebruik met een PC of laptop. De hardware dient als schakel tussen het voertuig en de diagnosesoftware op een PC of laptop.

ADAS kalibratieapparatuur

Steeds meer voertuigen beschikken over geavanceerde rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS). ADAS kom je daarom steeds vaker tegen in de werkplaats en dit zal alleen maar verder toenemen. Om een correcte en veilig werking van deze assistentiesystemen te garanderen, is regelmatige ADAS kalibratie en controle noodzakelijk. Dit vraag om de juiste werkplaatsuitrusting en kennis.


Autocom biedt oplossingen voor het kalibreren van ADAS van personenwagens en vrachtwagens. Hiervoor heeft Autocom twee systemen ontwikkeld:


  • Autocom ADAS CARS kalibratie
  • Autocom ADAS TRUCKS kalibratie
autocom-adas-apparatuur-1

Heb je interesse in Autocom?

Wil je meer informatie over diagnose-/ADAS-kalibratieapparatuur van Autocom, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.