aa-equipment-contact-bl

Referenties

Lees meer over de ervaringen met onze (diagnose)apparatuur in onze klantverhalen.

aflevering-hans-looij_vdo-wst_01-omslag

Hans Looij Services

Door de nieuwe Europese wet- en regelgeving zoals samengevat in het Mobility Package moeten er de komende jaren veel tachografen vervangen worden door de nieuwe VDO DTCO 4.1 tachograaf. De VDO Workshop Tab 2 helpt VDO Tachograaf Service Partner (TSP) Hans Looij Services door deze retrofit toepassingen heen.

garage-remko-eindhoven-8233-1600px

Garage Remko

Vanaf 1 januari 2024 is de OBFCM-rapportage verplicht voor de APK2. Garage Remko koos voor de Launch APK2 EOBD Reader EVO en is daarmee tijdig klaar voor de nieuwe wetgeving.

garage-tip-autocomm-4301-1600px

Vakgarage Tip

Met de Autocom ICON los je nog meer autoproblemen in de eigen werkplaats op. Arnold Tip van Vakgarage Tip legt uit hoe Secure Gateway, Pass-Thru en DoIP - standaardfuncties op de nieuwe ICON - zijn bedrijf helpen.

fl2211894_moller_adas_1600px

Möller Autoschade

Auto's met geavanceerde rijhulpsystemen komen steeds vaker voor onderhoud en/of reparatie in de werkplaats. Bij Möller Autoschade realiseren ze zich dat ze aan het begin staan van een nieuw specialisme voor werkplaatsen.

continental-deeltjesteller_terlouw_02_1600px

Terlouw Diesel Center

Wat moet je doen als de deeltjesteller afkeur constateert zonder zichtbare diagnoselamp of foutcode? Peter Terlouw van Terlouw Diesel Center legt uit waarom hij de Continental DX280 DC Advanced deeltjesteller kocht. En hij doet niet eens apk’s.

sd_mat_trekhaakcoderen_saro_ref1

Autobedrijf SARO

Met behulp van de SD MAT Trekhaakcoderingstool kan Autobedrijf SARO onbeperkt en op ieder gewenst moment trekhaakconfiguraties uitvoeren. Hiermee besparen ze veel geld.

roc_tilburg-aaes-1

Automotive ROC Tilburg

De hedendaagse auto's zijn hightech voertuigen en daar hoort gelijkwaardig meetapparatuur bij. Vandaar dat technisch opleider Automotive ROC Tilburg PicoScopes inzet tijdens het opleiden van autotechnici van de toekomst.