adas-kalibratie-homepage2
banner-jaltest-adas

ADAS kalibratie oplossingen

Steeds meer voertuigen zijn voorzien van Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Het zorgt ervoor dat voertuigen steeds slimmer worden en nieuwe technieken volgen elkaar daarbij in hoog tempo op. Deze rijhulpsystemen hebben tot doel de veiligheid van de bestuurder en medeverkeersdeelnemers te vergroten. Door middel van camera’s, radars of sensoren, neemt ADAS de omgeving waar en wordt de bestuurder ondersteund tijdens het rijden. Dat deze systemen optimaal werken is van levensbelang.


Technici komen in de werkplaats steeds vaker met deze rijhulpsystemen in aanraking; van rijstrook assistent tot Night Vision, van dodehoekdetectie tot parkeerassistentie. Na onder andere uitlijnwerkzaamheden, het vervangen van de voorruit of de stuurhoeksensor is het nodig om de betrokken camera- en radarsystemen te kalibreren. Alleen dan biedt zo’n dergelijk systeem de veiligheid en het comfort die het de bestuurder moet bieden. ADAS speelt zodoende een steeds grotere rol in de werkplaats.

Apparatuur voor ADAS kalibratie

Door het toenemend gebruik van ADAS in voertuigen, ontstaat een nieuw specialisme voor werkplaatsen. Om technici hierbij te helpen, leveren wij speciale apparatuur voor het kalibreren van ADAS. Met ons universele ADAS-kalibratieapparatuur voer je snel en adequaat ADAS-kalibraties uit conform fabrieksnormen. Voor het uitvoeren van statische ADAS kalibraties, waarbij gebruik gemaakt wordt van een kalibratieframe en merk-specifieke targets, hebben we diverse oplossingen van verschillende merken. De geavanceerde software maakt ook dynamische ADAS kalibraties mogelijk. Onze ADAS-oplossingen zijn ontwikkeld op basis van de OEM-normen.


Ons assortiment:


Heb je vragen over ADAS-kalibratieapparatuur, wil je een demo of advies? Neem dan contact met ons op en een van onze vakmensen geeft je deskundig en persoonlijk advies.

adas-kalibratie-homepage2

ADAS-kalibratieapparatuur voor personen- en lichte bedrijfswagens

Voor autocarrosseriebedrijven, autoglas servicebedrijven en professionele werkplaatsen die personen- en lichte bedrijfswagens onderhouden, hebben we verschillende productoplossingen van onze merken Launch, Autocom en asTech.


Fysieke borden

De ADAS-kalibratieapparatuur van onze merken Launch en Autocom maken gebruik van fysieke merk-specifieke targets voor camerakalibratie, die worden geplaatst op het kalibratieframe. Launch heeft ook een mobiel, opvouwbaar systeem, wat ideaal is om op locatie kalibraties uit te voeren.


Digitaal systeem

Met de asTech Digital ADAS beschik je over een kalibratiesysteem met beeldscherm waarop merk-specifieke kalibratiepanelen voor voorruitcamera-kalibratie digitaal worden weergegeven. Middels Keystone-technologie past het systeem het digitale kalibratiepaneel automatisch aan op de juiste afstand ten opzichte van het voertuig. Het digitale kalibratiepaneel wordt zo perfect uitgelijnd met het voertuig, zonder het voertuig of het beeldscherm een centimeter te hoeven verplaatsen.

ADAS-kalibratieapparatuur voor zware bedrijfswagens en bussen

Voor het kalibreren van ADAS van zware bedrijfswagens zoals vrachtwagens en bussen, hebben we ADAS-kalibratieapparatuur van onze merken Jaltest en Autocom. Beide systemen zijn gemakkelijk te transporteren, wat het eenvoudig maakt om kalibraties op locatie uit te voeren.

autocom-adas-truck-1

Onze merken

Ben je opzoek naar ADAS-kalibratieapparatuur?

Wil je meer informatie, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact


CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: