banner-technische-informatie

Support en training oplossingen

Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en maakt dat voertuigtechniek en het werken aan voertuigen, steeds complexer en daarmee ook uitdagender wordt. Om technici vooruit te helpen op het gebied van voertuigelektronica levert AA-Equipment Support een compleet programma van support en trainingen van ‘CLEVER DiagnostiX’.

clever-diagnostix-servicedesk_001

Diepgaande ondersteuning

AA-Equipment Support vindt het belangrijk dat technici efficiënt kunnen werken met onze (diagnose)apparatuur, daarom wordt al onze (diagnose)apparatuur ondersteund door CLEVER DiagnostiX. Naast deze apparatuur support, kan het supportteam jou ook ondersteunen bij:


  • Telefonische hulp bij een lastige storing
  • Het laten uitvoeren van een diagnose of configuratie op afstand
  • Leveren van technische informatie en schema's
  • Diagnosehulp op locatie


Onze techneuten hebben diepgaande kennis van alle volumemerken auto’s, bedrijfswagens, landbouw- en off-highway voertuigen en vaartuigmotoren. Daarnaast hebben ze toegang tot een groot aantal OEM- en aftermarket diagnoseapparatuur en fabrikantenwebsites.

Technische trainingen

Naast diepgaande ondersteuning, organiseren we met CLEVER DiagnostiX ook technische trainingen. Denk bijvoorbeeld aan toepassingstrainingen voor onze apparatuur, of aan systeemtrainingen.

autocom-toepassingstraining_05

Meer weten over onze support- en trainingsmogelijkheden?

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: