Over ons

Over AA-Equipment Support

Niet één werkplaats is gelijk. Elk bedrijf heeft eigen wensen en een eigen visie. Het gebruik van een professioneel diagnosesysteem is daarbij echter onmisbaar. Door onze jarenlange specialisme op dit gebied is AA-Equipment Support jouw partner. Wij kunnen je alles vertellen over de vele mogelijkheden van producten. Wij helpen je zodat je de beste keuze maakt. Dat levert uiteindelijk tevreden klanten op en dat is primair onze doelstelling.

Specialist in diagnosesystemen en werkplaatsapparatuur

AA-Equipment Support is in 1999 opgericht als dé specialist in levering en ondersteuning van diverse merken diagnosesystemen voor auto's, trucks en speciale voertuigen. Dit maakt het mogelijk om, afhankelijk van de diagnosebehoefte van de werkplaats, advies op maat te geven. Onze klanten bestaan dan ook niet alleen uit universele werkplaatsen en dealer bedrijven. AA-Equipment Support is namelijk ook hét adres voor schadeherstelbedrijven, truck reparatie bedrijven, transport ondernemingen met een eigen werkplaats, overheid en automotive technische scholen.

Ondertussen heeft AA-Equipment Support haar programma verder uitgebreid met werkplaatsapparatuur en automotive special tools, die het werk vereenvoudigen en de kwaliteit verbeteren. De werkplaats kan zodoende effectiever werken, dus tijd besparen, waardoor het rendement van de werkplaats zal worden verhoogd. Wij bieden een uitgebreid assortiment met professionele en moderne werkplaatsapparatuur. Van injectoren test- en reinigingssystemen tot wielservice apparatuur, hefbruggen en ADAS-apparatuur, met bijna 20 jaar ervaring in de automotive en transport sector is AA-Equipment Support de geschikte partner.

Het AA-Equipment Support programma bestaat uit:

 • Pico oscilloscopen en accessoires
 • Launch en Autocom diagnosesystemen voor personen- en lichte bedrijfsvoertuigen
 • Jaltest diagnosesystemen voor de transport sector, agricultuur en off-highway
 • Cojali onderdelen voor bedrijfswagens
 • VDO partner voor Tachografen en Telematica
 • E-OBD diagnose voor APK2 keuring
 • Pass Thru diagnosesystemen
 • Wielservice apparatuur van Launch
 • Groot assortiment meetsystemen zoals multimeters, stroomtangen en break out boxen
 • Automotive trainingsapparatuur

Trainingsapparatuur voor automotive onderwijs

AA-Equipment Support staat hoog aangeschreven bij automotive technische scholen waarvoor wij trainingsapparatuur leveren. Wij kunnen jouw school voorzien van onder andere volledig operationele auto- en vrachtwagenmotoren met verschillende brandstoftoevoersystemen zoals benzine, diesel en hybride benzine elektrische aandrijving. Alle motoren zijn verkrijgbaar met pin-out faciliteiten en foutsimulaties, waardoor studenten alle ins- en outs van moderne voertuigsystemen leren tijdens hun diagnosetraining. Verder leveren wij ‘uitgeklede’ modellen van auto-onderdelen (zoals motoren, versnellingsbakken etc.) en trainingsborden en -simulatoren die gebaseerd zijn op OEM-componenten. Deze apparatuur is ideaal om technische studenten te onderwijzen bij de opbouw en onderdelen van auto-systemen, zoals het motor controle systeem (benzine en diesel), ABS, SRS, etc.

Waarom is AA-Equipment Support jouw partner?

 • Bij AA-Equipment Support doe je zaken met échte vakmensen die weten waar ze over praten.
 • Bij eventuele vragen of onverhoopte problemen staat een eigen helpdesk altijd voor je klaar en kan er desgewenst een beroep worden gedaan op auto-technisch ondersteuning.
 • Bovendien geven we op locatie demonstraties van de verschillende diagnosesystemen.

Dus ben je op zoek naar een professioneel diagnosesysteem, automotive special tools of werkplaatsapparatuur: neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

We help vehicles perform AA Equipment Support

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30