banner-picoscope-diagnose

Educatie equipment oplossingen

Wij zijn met zijn allen verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat er voldoende technici zijn en blijven binnen onze prachtige- en innovatieve branche. Wij dragen hier graag een steentje aan bij middels het leveren van apparatuur, trainingen en andere kennissessies aan onderwijsinstellingen. Wij leveren diverse state-off-the-art trainingsapparatuur, proefopstellingen die helpen om de student kennis te laten maken met diverse technieken.


Ook jouw trainings-/onderwijsinstelling willen we graag helpen om up-to-date te blijven en in te kunnen spelen op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van:


  • Brandstofmotoren
  • Hybride motoren/systemen
  • EV-motoren/systemen
  • Laadsystemen
  • Personen- & lichte bedrijfswagen motoren
  • Bedrijfswagen motoren
  • Brandstofsystemen


De systemen zijn zowel als ‘compleet’ voertuig als een opstelling verkrijgbaar en zijn voorzien van pin-out faciliteiten en foutsimulaties.


Ons assortiment:


Heb je vragen over educatie equipment, wil je een demo of advies? Neem dan contact met ons op en een van onze vakmensen geeft je deskundig en persoonlijk advies.

automotive-leermiddelen

Trainingsapparatuur

Wij kunnen jouw onderwijsinstelling voorzien van onder andere volledig operationele auto- en vrachtwagenmotoren met verschillende brandstoftoevoersystemen zoals benzine, diesel, hybride en elektrische aandrijving. Alle motoren zijn verkrijgbaar met pin-out faciliteiten en foutsimulaties, waardoor studenten alle ins- en outs van moderne voertuigsystemen leren tijdens hun diagnosetraining. Verder leveren wij ‘uitgeklede’ modellen van auto-onderdelen (zoals motoren, versnellingsbakken etc.) en trainingsborden en -simulatoren die gebaseerd zijn op OEM-componenten. Deze apparatuur is ideaal om technische studenten te onderwijzen bij de opbouw en onderdelen van auto-systemen, zoals het motor controle systeem (benzine en diesel), ABS, SRS, etc.

Diagnose- en meetapparatuur

Tevens leveren we aan onderwijsinstellingen diverse professionele diagnosesystemen voor personen- en lichte bedrijfsvoertuigen, transport sector en landbouwvoertuigen. Wij verzorgen ook op maat diagnosetrainingen.


Met behulp van een oscilloscoop kun je signalen van elektrische en elektronische componenten en circuits zichtbaar maken. Onze oscilloscopen zijn in het onderwijs een veelgebruikt leermiddel voor diagnose. Wij bieden oscilloscopen van Pico Technology en hebben een groot assortiment meetsystemen, zoals stroomtangen en break out boxen.

picoscope-3

Ben je opzoek naar leermiddelen?

Wil je meer informatie, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact


CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: