banner-wielservice2

Uitlijn- en wielservice oplossingen

Een belangrijk onderdeel van onderhoud aan auto's is wielservice. Werkzaamheden zoals banden de- en monteren, balanceren en het uitlijnen van de wielstanden moeten snel en gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden. Ben je op zoek naar professionele wielservice apparatuur voor jouw werkplaats? Bij AA-Equipment Support vind je verschillende balanceermachines, de- & monteermachines en uitlijnapparatuur voor personen- en lichte bedrijfswagens van ons merk Launch.Ons assortiment:


Heb je vragen over uitlijn- en wielservice apparatuur, wil je een demo of advies? Neem dan contact met ons op en een van onze vakmensen geeft je deskundig en persoonlijk advies.

launch-uitlijnen

Uitlijnapparatuur

Het uitlijnen van voertuigen wordt steeds belangrijker. Een juiste as-geometrie is noodzakelijk om; een goede wegligging te garanderen, diverse veiligheidssystemen naar behoren te kunnen laten functioneren en overmatige bandenslijtage en brandstofverbruik tegen te gaan. Dit alles komt de portemonnee van de voertuigeigenaar, de verkeersveiligheid en het milieu ten goede. In combinatie met de steeds complexere en gewichtsbesparende wielophangingen, maakt wieluitlijning een precieze en nauwkeurige taak dat steeds vaker uitgevoerd moet worden.


Voor het professioneel uitvoeren van uitlijnwerkzaamheden in eigen werkplaats, hebben we uitlijnapparatuur van het merk Launch. Wij hebben twee modellen voor het uitlijnen van auto's en lichte bedrijfswagens. De Launch X-861 maakt gebruik van slimme 3D-meettechnieken met een high-speed camerasysteem. De geavanceerde Launch X-931 meet de as-geometrie zónder aanraking van ook maar één band of velg. Dit is mogelijk dankzij de slimme laser- en camerasystemen waarmee de meetapparatuur is uitgerust. De volledig contactloze meting maakt uitlijnen niet alleen sneller en door vrijwel iedereen uit te voeren, maar zorgt er ook voor dat er geen schade kan ontstaan aan de velgen.


Met een uitlijnapparaat van Launch bied je jouw klant een professionele en snelle uitlijnservice.

Bandenwisselmachines

Met een bandenwisselmachine van Launch kun je autobanden eenvoudig de- en monteren. Deze robuuste bandenwisselaars zijn ontworpen voor het moeiteloos en ergonomisch wisselen van alle soorten banden.


De sterke hieldrukker en pneumatisch kantelbare hulparm zorgen voor een moeiteloze montage, zelfs van gecompliceerde banden, zoals laagprofielbanden, runflat banden (RFT) en ultra high performance banden (UHP). De hulparm maakt het demonteren en monteren van banden effectiever en veiliger voor zowel de technicus als het wiel. Om banden- en velgschade te voorkomen, is een hulparm onmisbaar bij (de)montage. Onze bandenmachine met geïntegreerde NoLever-systeem, zorgt ervoor dat er geen bandenlepel benodigd is om de band over de demontageklauw te leggen bij bandendemontage.

launch-bandenwisselmachines
launch-balanceermachines

Balanceermachines

Het balanceren van autobanden zorgt ervoor dat de auto van jouw klant goed op de weg ligt en de bestuurder geen trillingen of afwijkingen voelt aan het stuur. Voor het in balans brengen van de velg en de band hebben wij wielbalanceerapparatuur van het merk Launch. Deze robuuste apparatuur kenmerkt zich in een hoge meetnauwkeurigheid en een gebruiksvriendelijke bediening.

Ben je opzoek naar uitlijn- of wielservice apparatuur?

Wil je meer informatie, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: