De CLEVER BoX biedt hulp

Om technici vooruit te helpen op het gebied van voertuigelektronica, leveren wij, naast (diagnose)apparatuur van diverse merken, een compleet programma betreffende support en trainingen van ‘CLEVER DiagnostiX’.

CLEVER DiagnostiX helpt kennis te verdiepen, verbreden, borgen en flexibeler in te zetten, waarbij de voertuigtechnicus centraal staat. Dat doen we met de CLEVER BoX VTS-Pakketten. Er is altijd een pakket dat bij jouw specifieke situatie past.

Kies het VTS-Pakket dat het beste past bij de vraag van jouw werkplaats, en een team van eXperts staat paraat om jou te helpen!

Je staat er dus nooit alleen voor, want met ons CLEVER DiagnostiX supportteam heb je altijd een collega-technicus binnen handbereik. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd, geld en ergernis, waarbij het voertuig nagenoeg volledig in eigen werkplaats kan worden gerepareerd.

CLEVER DiagnostiX visual CLEVER BoX 01

Kies jouw CLEVER VTS-Pakket:

De CLEVER BoX heeft verschillende supportpakketten. Hoe uitgebreider het pakket, hoe meer supportmogelijkheden en voordeel.

CLEVER On Demand

In het geval dat er geen behoefte is aan voertuigondersteuning, kan natuurlijk op aanvraag gebruik gemaakt worden van apparatuur support op de bij ons aangeschafte (diagnose)apparatuur. Heb je onze Remote Interface? Maak gebruik van CLEVER Ticket Support, waarbij wij systeem- en/of componentconfiguratie op afstand voor jou uitvoeren. Tevens kun je hulp op locatie aanvragen en kun je je inschrijven voor onze trainingen.

CLEVER VTS-Compact

Wil je terug kunnen op technische ondersteuning van een ervaren ServiceDesk? CLEVER VTS-Compact staat garant voor optimale ondersteuning bij apparatuur- en voertuig technische vraagstukken en verkrijgen van specifieke voertuiginformatie. Hulp nodig op locatie? Je ontvangt korting op onze Onsite Diagnose Support.

CLEVER VTS-Comfort

Naast alle voordelen van CLEVER VTS-Compact, is CLEVER VTS-Comfort uitgebreid met 2 gratis, compleet door ons verzorgde aanmeldingen bij voertuigfabrikanten websites ten behoeve van Pass Thru, inclusief ondersteuning bij het toepassing van PassThru en DSB (Digitaal Service Boekje). Ontvang meer voordeel bij trainingen en korting op Onsite Diagnose Support.

CLEVER VTS-Premium

CLEVER VTS-Premium is het meest complete pakket; ideaal indien je, naast volledige ondersteuning, ook kennis binnen het werkplaatsteam wilt borgen bij meerdere technici. Je ontvangt nog meer voordeel bij trainingen en korting op Onsite Diagnose Support.

CLEVER ADAS

Steeds meer voertuigen beschikken over geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS). Deze assistentiesystemen zijn ontworpen om de bestuurder tijdens het rijden meer veiligheid en comfort te bieden. Dat deze systemen optimaal werken is van levensbelang. Werken aan deze belangrijke veiligheidssystemen, die bij verkeerde reparatie en/of kalibratie tot ernstige gevolgen kan leiden, vraagt om de juiste systeemkennis. CLEVER ADAS ondersteunt bij alle ADAS-kalibratie gerelateerde vragen.

Wat kost dat?

Bekijk hier onze CLEVER BoX Cars prijslijst.

Bekijk hier onze CLEVER BoX Truck-OHW prijslijst.

Meer weten?

Meer weten over onze ondersteunings- en trainingsmogelijkheden? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie.

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30