banner-jaltst-diagnosticsdiagnosis

Jaltest Diagnostics

Het multi-merk en multi-systeem diagnoseapparaat Jaltest Diagnostics is ontworpen en ontwikkeld om de meest geavanceerde taken op het gebied van diagnose en voertuigonderhoud op een eenvoudige en intuïtieve manier uit te voeren. Het biedt dekking voor bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, bussen, trailers en lichte voertuigen, maar ook voor landbouwmachines, bouwmachines, material handling equipment en vaartuigen.


Jaltest multi-brand diagnoseapparaat

Met één enkele tool kun je diagnosewerkzaamheden uitvoeren in alle soorten zware voertuigen en een groot aantal merken, modellen en systemen.


AA-Equipment Support is importeur van Jaltest voor de Benelux en hoofdleverancier van Jaltest in Nederland.

jaltest-diagnose-software

Eén oplossing voor al jouw bedrijfswagens

Met Jaltest Diagnostics heb je toegang tot een breed scala aan functionaliteiten die je begeleiden tijdens het hele reparatieproces. Het biedt technische informatie, uitgebreide diagrammen en stapsgewijze handleidingen voor het oplossen van problemen die gemakkelijk te volgen zijn.


Een modulaire oplossing

De hardware- en softwaresets van Jaltest maken het mogelijk om elk merk of model bedrijfsvoertuig, landbouwmachine, bouwmachine, material handling equipment of vaartuigen met één enkel gereedschap te bedienen. Jaltest Diagnostics is modulair en af te stemmen op het type voertuigen dat jij onderhoudt.


De diagnosesets bestaan uit een communicatie interface (Jaltest Link), een softwarelicentie afhankelijk van het te behandelen voertuigtype en de selectie van de gewenste diagnosekabels. De software bevat 3 updates per jaar waarbij nieuwe merken, modellen en te diagnosticeren systemen worden toegevoegd zodat jouw werkplaats blijft voorlopen in de sector.

Jaltest Software

Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, passend bij de vraag van jouw bedrijf. Elke set is eenvoudig uit te breiden met de andere Jaltest Software-modules:


  • Jaltest CV (Commercial Vehicles)
  • Jaltest AGV (Agricultural Vehicles)
  • Jaltest OHW (Off-highway)
  • Jaltest MHE (Material Handling Equipment)
  • Jaltest Marine (Vessel)
jaltest-diagnosis-cv

Jaltest CV

Diagnose voor bedrijfsvoertuigen

Jaltest CV (Commercial Vehicles) is bedoeld voor werkplaatsen die reparatie- en/of onderhoudsdiensten uitvoeren aan verschillende soorten bedrijfsvoertuigen, zoals vrachtwagens, bussen, aanhangwagens, lichte bedrijfsvoertuigen of pick-up trucks. De software kenmerkt zich in een brede dekking van merken en voertuigsystemen.


Met als doel een nog flexibelere oplossing te bieden, biedt Jaltest CV de mogelijkheid om modulaire softwarelicenties aan te schaffen voor:


  • Vrachtwagens
  • Trailers en opleggers
  • Bussen
  • Lichte bedrijfswagens
  • Bepaalde merken bedrijfsvoertuigen


Ontdek ook: Jaltest ADAS-kalibratieapparatuur

Jaltest AGV

Diagnose voor landbouwvoertuigen

Jaltest AGV (Agricultural Vehicles) is gericht op de diagnose en het onderhoud van alle soorten landbouwmachines. Daarom is hij ideaal voor werkplaatsen die onder andere tractoren, oogstmachines, hakselaars, druivenoogstmachines of telescooparmen onderhouden en repareren.


Het omvat een grote dekking aan merken, modellen en systemen, en biedt een uitgebreid assortiment kabels die directe verbindingen met het voertuig mogelijk maken.


Net zoals bij de andere diagnosesoftware, biedt Jaltest AGV hoogstaande technische informatie en helpt het bij het hele reparatieproces via eenvoudige en intuïtieve handleidingen.

jaltest-diagnosis-agv
jaltest-diagnosis-ohw

Jaltest OHW

Diagnose voor bouwmachines

De Jaltest OHW (Off-highway) is ontwikkeld voor het uitvoeren van onderhouds- en diagnosewerkzaamheden bij bouwvoertuigen, zoals onder meer kranen, graafmachines, stationaire motoren, reinigingsmachines of wegonderhoudsapparatuur.


Net als de rest van de Jaltest Diagnostics-modules biedt het een ruime dekking aan merken, modellen en systemen, evenals een grote verscheidenheid aan kabels om directe verbindingen in het voertuig tot stand te brengen.


Jaltest OHW bevat volledige technische informatie en handleidingen voor het oplossen van problemen.

Jaltest MHE

Diagnose voor interne transportmiddelen

Jaltest MHE (Material Handling Equipment) is de oplossing voor bedrijven die efficiënt onderhouds- en diagnosewerkzaamheden willen uitvoeren bij interne transportmiddelen, zoals vorkheftrucks, verreikers en hefplatforms.


Net als de rest van de sets biedt Jaltest MHE technische informatie, handleidingen voor probleemoplossing en vele andere nuttige bronnen voor technici tijdens de reparatie van dit soort apparatuur.

jaltest-diagnosis-mhe
jaltest-diagnosis-marine

Jaltest Marine

Diagnose voor vaartuigen

Jaltest Marine is een compleet onderhouds- en diagnosetool voor schepen, jetski's, buitenboord- en binnenboordmotoren en stationaire motoren.


Met een brede dekking van modellen, merken en systemen is Jaltest Marine volledig gericht op de technici die nautische reparatiediensten verlenen. De software is uitgerust met technische informatie en stapsgewijze handleidingen voor het oplossen van problemen, waardoor Jaltest Marine een baanbrekend hulpmiddel in de sector is geworden.

Heb je interesse in Jaltest Diagnostics?

Wil je meer informatie over Jaltest Diagnostics, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: