banner-jaltest-cv-2

Jaltest CV

Diagnose voor bedrijfsvoertuigen


Jaltest CV staat hoog aangeschreven in de bedrijfswagenbranche vanwege de grote voordelen en mogelijkheden voor op een efficiënte manier uitvoeren van diagnose- en onderhoudswerkzaamheden bij bedrijfswagens, zoals vrachtwagens, bussen, trailers, lichte bedrijfswagens en pick-ups. Met het diagnoseapparaat 'Jaltest Diagnostics' krijg je toegang tot een breed scala aan functionaliteiten die je gemakkelijk zullen begeleiden tijdens het hele reparatieproces.


Het universele diagnoseapparaat voor bedrijfswagens biedt een grote voertuigdekking, voor merken zoals DAF, Ford, Haldex, Hyundai, Irizar, Iveco, Knorr-Bremse, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Otocar, Renault, Scania, Setra, Volkswagen, Volvo, Wabco en meer. Drie keer per jaar brengt Jaltest een nieuwe software-update uit met een volledige dekking, inclusief nieuwe merken, modellen en systemen, wat een constante update van zijn mogelijkheden garandeert.

214

merken

6.278

modellen


32.479

diagrammen

Meer dan diagnose

 • Troubleshooting op basis van symptomen en foutcodes
 • Systeem technische gegevens
 • Diagrammen
 • Voertuig technische gegevens
 • Voertuigonderhoud gegevens
 • Releases en procedures
 • Reparatietijden
 • Handmatige diagnose
jaltest-cv-diagnose-software

Beschikbare dekking
in Jaltest CV

Jaltest CV biedt een uitgebreide dekking van voertuigmerken, modellen en systemen bedrijfswagens. Met als doel een nog flexibelere oplossing te bieden, biedt Jaltest CV de mogelijkheid om, naast het complete pakket, modulaire softwarelicenties aan te schaffen voor:


 • Vrachtwagens
 • Trailers en opleggers
 • Bussen
 • Lichte bedrijfswagens
 • Bepaalde merken bedrijfsvoertuigen
jaltest-cv-diagnosis-software-1

Software met eenvoudige, intuïtieve
en visuele navigatie


De Jaltest-software biedt de volgende voordelen en kenmerken:

 • Visueel en intuïtief
 • Snelle installatie en gebruik
 • Aanpasbaar
 • Alles in één scherm
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp

JALTEST INFO

Verkrijg alle benodigde aanvullende informatie via deze module en versnel de reparatie door toegang te krijgen tot gedetailleerde technische informatie, afbeeldingen, grafieken en diagrammen voor elk gediagnosticeerd voertuig. Deze informatie helpt je bij het identificeren van de foutcode, het onderdeel, de locatie, enz.


Meer informatie


EXPERT MODUS

Jaltest CV biedt geavanceerde diagnosemogelijkheden voor werkplaatsen met de Expert-modus. Wanneer deze modus actief is, kun je acties uitvoeren waarvoor de wijziging van parameters in verschillende ECU's vereist is, zoals onder meer kalibratie van sensoren en actuatoren, configuratie van parameters of vervanging en regeneratie van het DPF.JALTEST GRP

Krijg toegang tot Jaltest's geoptimaliseerde oplossing voor werkplaatsbeheer. Deel klantinformatie, voertuiggegevens en diagnoserapporten, werkorderbeheer, reparatietijden en nog veel meer.

diagnosis-software-1-2

Jaltest CV diagnosetool


Jaltest biedt robuuste en compacte hardware die gemakkelijk vervoerd kan worden. Alle producten van Jaltest zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van voertuigtechnici voor gebruik in eigen werkplaats en bij werkzaamheden op locatie. De producten zijn ontworpen en voorbereid op extreme werk- en weersomstandigheden.


De Jaltest Link V9 maakt communicatie mogelijk tussen het voertuig en de diagnosesoftware. Deze software is werkzaam op een pc/laptop. Wij bieden hiervoor onze speciale robuuste Jaltest laptop. Afhankelijk van de voertuigen in jouw werkplaats, kun je de set uitbreiden met diagnosekabels om directe verbindingen in het voertuig tot stand te brengen.

jaltest-cv-hardware

Aanvullende modules

Maak Jaltest nog completer met additionele softwaremodule waarmee je nog meer werkzaamheden in eigen werkplaats kunt uitvoeren.

jaltest-oem-rmi-01

Jaltest OEM RMI

Jaltest OEM RMI (Repair & Maintenance Information) geeft toegang tot originele fabrieksinformatie over onderhoudstaken en reparaties.

jaltest-info-1

Jaltest Info

Jaltest Info bevat gedetailleerde technische informatie zoals afbeeldingen, pictogrammen, grafieken en diagrammen.

jaltest-infoplus

Jaltest Info Plus

Jaltest Info Plus biedt aanvullende technische informatie door begeleide reparatieprocessen (Smart Guides) te combineren met elektrische schema's van het hele voertuig.

jaltest-etm-01

Jaltest ETM

Jaltest ETM maakt het mogelijk om de werking van de elektronische modules en sensoren die in bedrijfsvoertuigen zijn geïnstalleerd, zoals EBS-modulatoren, trailer regelmodules, ABS/EBS wielsnelheidssensoren en remblokslijtagesensoren, te controleren zonder demontage.

jaltest-adas-omslag

Jaltest ADAS kalibratie

Jaltest Diagnostics maakt het kalibreren van de verschillende Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) die in het voertuig aanwezig zijn mogelijk.

jaltest-sgw-omslag

Jaltest Secure Gateway ontgrendeling

Krijg toegang tot voertuigen die zijn uitgerust met de SGW-beveiligingsmodule om geavanceerde diagnosefunctionaliteiten uit te kunnen voeren. Jaltest Diagnostics is goedgekeurd door Iveco en FCA.

Heb je interesse in Jaltest CV?

Wil je meer informatie over Jaltest Diagnostics, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvullende producten

Ontdek ook de Jaltest Tools voor o.a. uitvoeren van ADAS-kalibraties en controleren van remblokslijtagesensoren en snelheidssensoren.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: