Jaltest ETM

Jaltest ETM (Electronic Test Module) is een additionele module voor het Jaltest-diagnoseapparaat waarmee de werking van elektronische modules en verschillende sensoren van bedrijfsvoertuigen rechtstreeks kunnen worden geverifieerd.


Deze module kan de componenten op een geïsoleerde manier controleren en er communicatie mee tot stand brengen, alsof het een besturingseenheid is en bevestigen of deze elementen werkelijk beschadigd zijn of dat de fout in bijbehorende elementen zoals bedrading, besturingseenheid, etc. zit. Doordat er rechtstreeks aan het component kan worden getest, zonder dat het gedemonteerd hoeft te worden, verloopt het verificatieproces sneller en worden diagnosefouten als gevolg van elementen buiten het onderdeel (connectoren, kabels, etc.) vermeden.

jaltest-etm-01

Elektronische modules en sensoren testen

Met de huidige functies van Jaltest ETM kunnen de volgende componenten worden geverifieerd die zijn geïnstalleerd in bedrijfsvoertuigen:


  • EBS-modulatoren van Wabco en Knorr-Bremse, geïnstalleerd in Mercedes-Benz, Volvo, Scania, DAF, Iveco en meer
  • Trailers besturingsmodules
  • Wielsnelheidssensoren gebruikt in ABS/EBS-systemen
  • Remblokken-slijtagesensoren

De voordelen

  • Het voorkomt verkeerde diagnose en het vervangen van componenten als gevolg van problemen met de bedrading of de besturingseenheid zelf.
  • Het voert nauwkeurige en geavanceerde diagnose uit van EBS-modulatoren in hun geheel.
  • Het voert een End of Line (EOL)-test uit om de juiste werking van de componenten te garanderen.
  • Het biedt dekking voor bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, bussen, aanhangwagens en lichte voertuigen, maar ook voor landbouwmachines, off-highway machines, material handling equipment en schepen.

Jaltest ETM interface en toebehoren

Jaltest ETM bestaat uit een ETM interface, diverse diagnosekabels en de ETM-software, die je kunt gebruiken in combinatie met de Jaltest diagnoseapparatuur.

web1_70001008_01

Heb je interesse in Jaltest ETM?

Wil je meer informatie over Jaltest ETM, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: