banner-jaltest-adas

Jaltest Info Plus

Met de nieuwe module Jaltest Info Plus, maakt Jaltest haar diagnosesoftware nóg slimmer. Deze additionele module voor Jaltest CV, biedt een grote hoeveelheid aanvullende technische informatie voor reparatie en onderhoud van voertuigen. Het combineert begeleide reparatieprocessen (Smart Guides) en volledige elektrische schema's van het hele voertuig, wat de werktijden in de werkplaats optimaliseert.

jaltest-infoplus-01

Technische informatie

Moderne voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde systemen en componenten die een gedegen technische kennis vereisen voor nauwkeurige lokalisatie van problemen en effectieve reparaties. Het minimaliseert onnodige vervanging van onderdelen en voorkomt dat het voertuig onnodig meerdere keren terug moet komen. Toegang tot technische informatie, inclusief gedetailleerde technische schema's, speelt hierbij een centrale rol.


De innovatieve technische informatiemodule Jaltest Info Plus helpt technici om op effectieve wijze de uitdagingen van moderne voertuigreparaties aan te gaan. Het doel is om de technicus nog beter en sneller zijn werk te kunnen laten doen, zodat de truck weer snel op weg is.

Smart Guides

Dit zijn begeleide reparatieprocessen die de technicus rechtstreeks naar de specifieke diagnoseoplossing kunnen leiden op basis van de voertuigsituatie, foutcodes en geregistreerde parameters. Op deze manier wordt voorkomen dat de Jaltest-gebruiker onnodige stappen moet controleren of juist overslaat.


Maximaliseer de efficiëntie van de reparaties met de Jaltest Smart Guides:

  • Vermindering van reparatietijden en menselijke fouten.
  • Gemakkelijkere navigatie via links naar Jaltest-acties bij elke stap.
  • Beschikbaar voor een breed scala aan systemen: motormanagement, anti-vervuiling, transmissie, remmen en meer!


De Jaltest CV-module bevat momenteel 45.000 foutcodes met Smart Guides van de volgende merken: Allison, Ashok Leyland, Cummins, DAF, Fuso, Hino, Iveco, Knorr-Bremse, MAN, Mercedes-Benz, Paccar, Renault, Scania, TATA, Volvo, Wabco en ZF.


jaltest-infoplus-02
jaltest-infoplus-03

Model elektrische schema's

Alle elektrische schema’s van het voertuig, inclusief alle elektrische componenten, bedrading en connectoren. De bedradingsschema's per model tonen de relatie tussen alle elektrische componenten van een voertuig. Ze vormen een aanvulling op de technische informatie van de bedradingsschema's die reeds in de CV-licentie zijn opgenomen en bieden gedetailleerde specificaties over de onderlinge verbinding van elektrische componenten, verbindingen met andere besturingseenheden en connectoren. Deze schema’s en informatie zijn ontwikkeld op basis van OE-informatie.


Meer dan 800 modellen bedradingsschema's, waaronder de nieuwste modellen met Euro 6 technologie van de meest voorkomende merken, zoals BYD, Citroën, DAF, Fiat, Irizar, Isuzu, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Scania, Van Hool, VDL, Volvo en VW.

Hoe werkt het?

In deze diagnosecase van een DAF XF met een koelvloeistoftemperatuursensor probleem, nemen we je mee in het diagnoseproces met Jaltest Info Plus.

daf-xf-koelvloeistofsensor-01

Bekijk modules

Jaltest Info Plus is een additionele module welke beschikbaar is voor Jaltest-gebruikers met CV, Truck, Trailer, Bus, LCV of Truck Select software.

Heb je interesse in Jaltest Info Plus?

Wil je meer informatie over Jaltest Info Plus, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: