banner-jaltest-adas

Jaltest OEM RMI

De nieuwe module Jaltest OEM RMI (Repair & Maintenance Information) maakt het mogelijk om originele fabrieksinformatie te activeren in de Jaltest software. Het geeft toegang tot technische informatie van voertuigfabrikanten over onderhoudswerkzaamheden en reparaties van bedrijfsvoertuigen. Deze additionele module voldoet aan de EU 2018/858-norm die de toegang van de gebruikers tot de informatie van voertuigfabrikanten met betrekking tot diagnose, service, reparatie en onderhoud van voertuigen garandeert.

jaltest-oem-rmi-01

Originele fabrieksinformatie

Met Jaltest OEM RMI krijg je in eigen werkplaats toegang tot exclusieve technische informatie, zoals bulletins over onderhoud, terugroepacties en gedetailleerde informatie over de werking van de voertuigsystemen en componenten. Uiteraard ontbreken ook de technische en elektrische schema’s niet, evenals informatie over benodigde procedures tijdens diagnosestellen. Het geeft je technische informatie tijdens het diagnoseproces, aangezien Jaltest OEM RMI is opgenomen in de Jaltest-software.

Ondersteunde merken

De eerste fabrikant die reeds actief is, is Iveco. De technische informatie kan worden geraadpleegd vanaf de Euro 6 modellen. Andere fabrikanten, waaronder MAN, DAF en Scania, zullen binnenkort volgen.


Jaltest OEM RMI is per merk af te sluiten.


Raadpleeg onderstaand overzicht voor de voertuigdekking:

IVECO MAN DAF SCANIA
Verkrijgbaar vanaf Jaltest Diagnostics 23.3 Binnenkort beschikbaar Binnenkort beschikbaar Binnenkort beschikbaar
Voertuigtype Vrachtwagen, lichte bedrijfswagen en bus Vrachtwagen, lichte bedrijfswagen en bus Vrachtwagen Vrachtwagen en bus
Type navigatie Bestanden gekoppeld aan merk/model Bestanden gekoppeld aan merk/model Viewer (webbrowser) door toegang via het VIN/model van het gediagnosticeerde voertuig Viewer (webbrowser) door toegang via het VIN/model van het gediagnosticeerde voertuig
jaltest-oem-rmi-02
jaltest-oem-rmi-03

Hoe werkt het?

In deze diagnosecase van een Iveco S-way met een probleem met een NOx-sensor, nemen we je mee in het diagnoseproces met Jaltest OEM RMI.

afbeelding-2-iveco-s-way

Bekijk modules

Jaltest OEM RMI is per voertuigfabrikant af te sluiten. Deze additionele module is beschikbaar voor Jaltest-gebruikers met CV, Truck of Truck Select software.

Heb je interesse in Jaltest OEM RMI?

Wil je meer informatie over Jaltest OEM RMI, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: