banner-jaltest-adas

ADAS kalibratie met Jaltest

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) zijn in toenemende mate aanwezig in de mobiliteitssector. Deze geavanceerde rijhulpsystemen zijn ontworpen om chauffeurs tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden en kunnen bestaan uit o.a.: cruise control, rijstrookdetectie, autonoom noodremmen en voetgangers- en verkeersbordherkenning. Jaltest heeft de oplossing voor uw werkplaats voor onderhoud en kalibreren van ADAS-systemen van zware- en lichte bedrijfswagens en bussen.


Complete, modulaire oplossing voor ADAS-kalibratie

Jaltest levert ADAS-kalibratieapparatuur voor de meeste belangrijke merken zware- en lichte bedrijfswagens en bussen. In combinatie met de professionele diagnosetool van Jaltest, kunt u snel en eenvoudig op camera-en radar gebaseerde ADAS-systemen mobiel kalibreren. Met de ADAS-software, geïntegreerd in het diagnoseapparaat, kan de monteur het camera-kalibratiebord en het radarreflectorveld in de juiste positie plaatsen om de kalibratie snel en nauwkeurig uit te voeren.

Tevens is de Jaltest ADAS inzetbaar in combinatie met elk individueel diagnoseapparaat dat ADAS voor lichte- en zware bedrijfswagens en bussen ondersteunt.

Jaltest ADAS is uitermate geschikt voor zowel carrosserie- als glasservice- en professionele onderhoudsbedrijven die snel, adequaat en op locatie camera- en radarsystemen conform fabrieksnormen willen herijken in geval dat sensoren zijn verwijderd, vervangen of gerepareerd.

Investeer alleen in datgene dat daadwerkelijk nodig is. Door het gebruiksvriendelijk, modulaire ontwerp en de uitgebreide accessoires kan Jaltest ADAS optimaal worden aangepast aan de wensen van elke professional.

jaltest-adas-01

Jaltest ADAS

  • Heeft een eenvoudig en nauwkeurig verstelbaar frame voor een perfecte centrering van het voertuig;
  • heeft verschillende kalibratiefuncties voor verschillende modellen;
  • is te completeren met een breed scala aan voertuig-specifieke kalibratiepanelen;
  • en is ideaal inzetbaar in combinatie met de state-of-the-art diagnoseapparatuur van Jaltest voor alle benodigde instructies.Kalibratie functies

  • ACC (Adaptive Cruise Control)
  • LDW (Lane Departure Warning)
  • FCW (Forward Collision Warning)
  • AEB (Advanced Emergency Braking)

Voertuigdekking

Het stationaire Jaltest ADAS-Kalibratiesysteem wordt reeds wereldwijd ingezet door vele bedrijven en wordt toegepast op een veelvoud merken en typen voertuigen. Hieronder wordt de voertuigdekking weergegeven, zoals deze ook voor de Jaltest ADAS van toepassing is:


Truck:

BENDIX, DAF, ERF, FORD, INTERNATIONAL, ISUZU, IVECO, KNORR, MACK, MAN, MERCEDES-BENZ, MERITOR WABCO, RENAULT, SCANIA, SISU, UD TRUCKS, VOLVO, WABCO.


Bus:

HIGER, IRIZAR, ISUZU, IVECO, SCANIA, SETRA, KING LONG, MAN, MERCEDES-BENZ, NEOPLAN, OTOKAR, TEMSA, VAN HOOL, ZHONGTONG.


Lichte bedrijfswagens:

IVECO, ISUZU, MERCEDES-BENZ

jaltest-adas-02

Heb je interesse in Jaltest ADAS?

Wil je meer informatie over Jaltest ADAS, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: