banner-autocom-adas-1

ADAS kalibratie met Autocom

Met het toenemende gebruik van rijassistentiesystemen op voertuigen, zoals automatische noodremming of waarschuwing bij verlaten van rijstrook, wordt het vervangen van voorruiten steeds complexer. Om correcte werking van deze geavanceerde rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS) te kunnen garanderen, dienen deze systemen regelmatig gecontroleerd en gekalibreerd te worden.


Mobiel en flexibel

ADAS kalibraties uitvoeren vereist het gebruik van een optisch aanpassingsapparaat, referentiepanelen en een diagnoseapparaat. Autocom heeft hiervoor twee mobiele product oplossingen ontwikkeld die specifiek is ontworpen voor de kalibratie van assistentiesystemen op de meeste voertuigmerken. Eén systeem voor het uitvoeren van ADAS-kalibraties bij personenwagens en één speciaal voor lichte en zware bedrijfswagens. Deze kalibratieapparatuur is ideaal voor glas- en reparatiewerkplaatsen.

Kalibreren van ADAS bij auto's

De Autocom ADAS CARS kalibratieapparatuur ben je in staat om de assistentesystemen van de meeste automerken te kalibreren. De apparatuur is gemakkelijk te vervoeren en heeft een korte opbouwtijd. De speciale kalibratieborden zijn dubbelzijdig bedrukt en kunnen worden gebruikt als doelen voor verschillende voertuigen. Als je één kalibratiebord aanschaft kun je het dus bij twee verschillende merken gebruiken. Het frame is zo ontwikkelt dat het breed genoeg is om het zelfs te kunnen gebruiken voor transportvoertuigen, zoals LCV (lichte bedrijfswagens).

autocom-adas-cars-1
autocom-adas-cars-2
autocom-adas-cars-3

Kalibreren van ADAS bij bedrijfswagens

Met de Autocom ADAS TRUCKS kalibratieapparatuur kun je ADAS van vrachtwagens, bussen en bestelwagens nauwkeurig kalibreren. Het eenvoudig te vervoeren, mobiele kalibratieapparaat komt met een breed scala aan bijbehorende referentiepanelen voor diverse merken. Hierdoor kunnen alle werkzaamheden ter plaatse bij jouw klant worden uitgevoerd. Kalibraties worden uitgevoerd in overeenstemming met de specificaties van de OE-fabrikant.

autocom-adas-truck-1-2
autocom-adas-truck-3
autocom-adas-truck-2

Heb je interesse in Autocom ADAS-kalibratieapparatuur?

Wil je meer informatie over apparatuur van Autocom, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: