Trekhaken coderen met SD MAT

Autobedrijf SARO, aangesloten bij de formule Trekhaakcentrum.nl


Met de SD MAT Trekhaakcoderingstool kun je in eigen werkplaats trekhaken coderen van verschillende merken voertuigen. Ideaal als je, net zoals Autobedrijf SARO, onbeperkt en op ieder moment trekhaken wilt inleren.


Lars van Bree, Auto Technicus bij Autobedrijf SARO:

“Sinds enkele maanden maken we gebruik van de SD MAT van AA-Equipment Support. Hiermee kunnen we voortaan zelf trekhaakconfiguraties uitvoeren. Voorheen hadden we hiervoor de hulp van een serviceprovider nodig, die de configuratie op afstand voor ons uitvoerde. Dan ben je toch afhankelijk van de beschikbaarheid en openingstijden, waardoor het langer duurt voor je aan de gang kan. Omdat we veel trekhaken monteren bij auto’s en lichte bedrijfswagens, is het op deze manier met de SD MAT veel makkelijker en sneller. Nu kunnen we na een trekhaakmontage, meteen zelf de configuratie uitvoeren. En dit kan zelfs ’s avonds!


De werking van de tool is perfect. Het werkt heel gemakkelijk en wijst echt zichzelf. Binnen 2 minuten heb je de trekhaak al aangemeld in het voertuig.


Voorheen kostte een codering ons gemiddeld € 40,- per auto (en bij duurdere auto’s zelfs meer). Nu kunnen we onbeperkt trekhaakconfiguraties uitvoeren. Met zo’n 3 à 4 trekhaakcoderingen per week, bespaart ons dit veel geld! De kosten van het kastje heb je snel terugverdiend. Wij zijn er heel tevreden mee!”.

sd_mat_trekhaakcoderen_saro_02_referentie

Meer weten?

Wil je meer informatie over de SD MAT? Bekijk het product of vraag advies aan onze productspecialisten.
Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: