banner-autocom-diagnose2

Universele diagnose-
apparatuur van Autocom

Autocom biedt gebruiksvriendelijke en professionele oplossingen voor voertuigdiagnose van personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens, trailers en bussen. Met als doel om zoveel mogelijk problemen zelf te kunnen oplossen in eigen werkplaats. Hiervoor zijn verschillende systemen en intelligente software beschikbaar beschikbaar.

autocom-diagnoseapparatuur-1

Auto diagnose

Autocom ICON

Autocom ICON is het universele diagnosesysteem voor personenauto's en lichte bedrijfswagens met een zeer uitgebreide voertuigdekking. De hardware is uitgerust met tal van belangrijke functies, zoals onder andere geïntegreerde DoIP, PassThru (SAE J2534), CAN-FD. Met dekking voor meer dan 35.000 unieke systemen, AutoVIN, Quick Connect BT en meer, is ICON samen met diagnosesoftware CARS de ideale hulp voor elke technicus. Wil je ook diagnose kunnen stellen bij vrachtwagens? Dan kun je ICON uitbreiden met diagnosesoftware TRUCKS.

Zware bedrijfswagen diagnose

Autocom TITAN

Autocom TITAN is het universele diagnosesysteem met een uitgebreide database met uitstekende dekking van lichte en zware bedrijfswagens, zoals bestelwagens, vrachtwagens, trailers en bussen. Het biedt de ideale oplossing voor werkplaatsen die diagnose- en onderhoudswerkzaamheden willen uitvoeren bij meerdere merken voertuigen. De diagnosesoftware TRUCKS bevat bijna 18.000 unieke systeemselecties en dit nummer groeit bij elke update. Met de diagnosesoftware TRAILER krijg je zelfs officiële toegang tot OEM-data van Haldex en WABCO.

autocom-titan-1

Autocom software

Voer een complete voertuigdiagnose uit met onze Autocom-software:


CARS

CARS is uitgebreide diagnosesoftware voor Autocom ICON en beschikt over slimme functies zoals systeemidentificatie, systeemscan en systeemupdate. Het stelt je in staat om servicefuncties, troubleshooting, aanpassingen en activeringen op voertuigensystemen uit te voeren dankzij een unieke voertuigdatabase die zowel personenauto's als lichte bedrijfsvoertuigen omvat.


CARS iD

Met CARS iD voer je een volledige scan van het voertuig uit en krijgt je een volledig fraudedetectierapport. De software scant alle in het voertuig aanwezige en beschikbare systemen op foutcodes, VIN-nummers en kilometerstanden. Het fraudedetectierapport maakt direct zichtbaar of de kilometertellerstand overeenkomt met de onderhoudsgeschiedenis van het voertuig en reparatievoorschriften van de autofabrikant. Dit maakt het mogelijk om fraude met kilometerteller aan het licht te brengen.


TRUCKS

TRUCKS is uitgebreide diagnosesoftware voor het uitvoeren van diagnose- en onderhoudswerkzaamheden bij lichte en zware vrachtwagens, aanhangwagens en bussen. Met behulp van systeemidentificatie, systeemscan en systeemupdate krijg je snel een betrouwbare diagnose met mogelijkheden zoals troubleshooting, configuratie, afstelling en kalibratie. TRUCKS is compatible met ICON en TITAN.


TRAILER, mogelijk gemaakt door WABCOWÜRTH

Voer merk-specifieke diagnoses uit op systemen van WABCO, Knorr en WABCO. Met officiële toegang tot OEM-data van Haldex en WABCO, heb je toegang tot talloze diagnosefunctionaliteiten, inclusief programmeer- en kalibratiefuncties van nieuwe elektronische regeleenheden (ECU’s).

Heb je interesse in Autocom diagnoseapparatuur?

Wil je meer informatie over de diagnoseapparatuur van Autocom en de vele mogelijkheden van het programma, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: