Software

Bekijk hier hoe u de software van diverse producten van AA-Equipment Support kunt downloaden.

AUTOCOM:

Autocom CDP+ Software:

Autocom heeft de update 2020.10 vrijgegeven. De software zal automatisch gedownload worden, daarna kunt u deze installeren. Handmatig downloaden via de site van Autocom is ook mogelijk via de volgende link: Autocom software.

Indien u de Autocom software op een andere laptop wil installeren en géén geldige licentie heeft, dient u de softwareversie te downloaden tot wanneer u een geldige licentie had. Handmatig downloaden via de site van Autocom is mogelijk via de volgende link: Autocom software.

Autocom ADP186 Software:

U kunt uw huidige softwareversie blijven gebruiken. Indien u de software opnieuw gaat installeren, is alleen versie 2010-03 nog beschikbaar. Deze versie met bijbehorende HW Key kunt u downloaden via de link: Autocom ADP 2010-03 Software. Het is dus NIET meer mogelijk om via een DVD een nieuwere versie te installeren/activeren. Ook voor CDP en CDP+ units zónder USB veiligheidsdongle is het NIET meer mogelijk om software via een HW Key te activeren.

Drew Tech / Mongoose:

De software kunt u downloaden via de link: Mongoose software

Jaltest

De nieuwe Jaltest Software 20.2 is nu te downloaden. De software kan gedownload worden vanuit het Jaltest programma. Handmatig downloaden via de site van Jaltest is ook mogelijk door in te loggen met uw klantgegevens via de volgende link: Jaltest 20.2 software. Kies vervolgens in het menu Update Area om de nieuwe software te downloaden.

Indien u de nieuwe software van de Jaltest wilt installeren en uw account nog niet opnieuw is geregisteerd, vraagt het programma om nieuwe inloggegevens in te vullen. Om het makkelijk te maken hebben wij voor u een stappenplan:

Stap 1: Inloggen via de link: Inloggen Jaltest
Stap 2: Vul hier uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord in
Stap 3: Vul het formulier helemaal in inclusief uw e-mailadres en nieuw (zelf te kiezen) wachtwoord
Stap 4: U ontvangt een bevestigingsmail in uw mailbox, klik op de link om te bevestigen
Stap 5: U kunt nu inloggen met uw e-mailadres en uw zelfgekozen wachtwoord

Launch:

Pro 3:

De app van de Launch X-431 Pro 3 kunt u downloaden via de link: Launch app
Indien het serienummer van de Pro 3 begint met 982 download, kies: PRO3 Android Download
Indien het serienummer van de Pro 3 begint met 985 download, kies: PRO 3S Android Download

Pro 4:

De app van de Launch X-431 Euro Pro 4 kunt u opnieuw installeren door de volgende procedure te volgen: Procedure

J-Box 3:

Bij aankoop van de J-Box 3 ontvangt u een Driver DVD waarmee u de software kunt installeren. Heeft u geen DPD speler in uw PC? Download hier uw software (onder Downloads vindt u Driver Installer).

PICO:

Pico software kunt u downloaden via de link: Pico Downloads
 

logo