Autocom Release 2024.00: wat is nieuw?

Om ervoor te zorgen dat technici meer werkzaamheden in eigen werkplaats kunnen uitvoeren, ontwikkelt Autocom haar producten en diagnosesoftware actief door. De nieuwe Autocom software-update, Release 2024.00, is nu beschikbaar en zit boordevol nieuwe mogelijkheden voor jouw werkplaats. Wat is nieuw? Wij praten je bij.


Nieuw in Release 2024.00

In deze software-update zijn er veel punten aangepakt die zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring en meer functionaliteit. We zetten de belangrijkste punten van deze update voor jou op een rijtje:

  • Volvo en Polestar zijn toegevoegd aan Secure Gateway (beschikbaar in combinatie met CARS Pro- en Plus-licentie). Ook krijg je een veel eenvoudigere en volledig geïntegreerde Secure Gateway-oplossing voor Renault (alleen met CARS Pro-licentie).
  • Aan de software zijn verschillende handige functies toegevoegd. Een daarvan is de nieuwe informatiebalk met pictogrammen voor de batterijstatus, de verbindingsstatus en nieuwsmeldingen. 
  • In de informatiebalk vind je ook een nieuwe knop voor het inloggen op het Secure Gateway Portal. Ook kun je zien of een van jouw collega’s is ingelogd op het portaal.


Bovendien is de database opnieuw uitgebreid met updates voor zowel nieuwe als oudere voertuigen, nieuwe modellen, jaarmodellen en systemen. Hierdoor kun je nu nog meer voertuigen onderhouden en repareren.


Nieuwsgierig naar de highlights?

autocom_icon-cars_sw-2

Highlights van CARS

De CARS-software is uitgebreid met 697 unieke systemen, met 12 gloednieuwe voertuigmodellen en nog veel meer. Hiermee krijg je in totaal toegang tot ruim 41.400 systemen en 1.417 modellen van 38 merken.


Klik op de onderstaande knop om de volledige CARS Highlights te bekijken.

autocom_icon-trucks-sw-2

Highlights van TRUCKS

De TRUCKS-software is uitgebreid met 355 unieke systemen, met 8 gloednieuwe voertuigmodellen. Je hebt nu toegang tot ruim 19.200 systemen en 768 modellen van 81 merken.


Klik op de onderstaande knop om de volledige TRUCKS Highlights te bekijken.