Autocom ICON: Sneller, beter diagnosestellen en meer voertuigproblemen oplossen

Wat heeft de (universele) werkplaats nodig om toekomstgericht te kunnen werken? Met deze vraag zijn de ontwikkelaar van Autocom, om de ontwerptafel gaan zitten om een nieuw iconisch product te ontwikkelen. AA-Equipment Support introduceert de nieuwe Autocom ICON, de professionele universele diagnoseoplossing voor personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen.


Autocom ICON is het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring in diagnostische engineering en levert compleet nieuwe functies aangaande Secure Gateway, online OEM software toegang (PassThru) en Diagnose over Internet Protocol (DoIP). Zowel de hardware als software is uitgerust met handige functies, die de gebruiker in staat stelt om werkzaamheden beter en slimmer uit te voeren. In combinatie met een steeds groter wordende voertuigdatabase, kunnen meer problemen worden opgelost in eigen werkplaats.


autocom-icon-01-800

Snel, nauwkeurig en zelfverzekerd de klus klaren

ICON zit boordevol slimme functies waarmee u sneller service kunt plannen en uitvoeren, vanaf het moment dat de klant de werkplaats binnenkomt, tot de diagnose, de reparatie en het moment dat de klant uw werkplaats verlaat. ICON helpt u samen met software ‘CARS’ om gemakkelijk de oorzaak van een probleem te vinden en begeleidt u bij het oplossen hiervan. Het stelt u in staat om foutcodes te lezen en wissen en servicefuncties, aanpassingen en activeringen op voertuigsystemen uit te voeren. De software bevat ongeveer 35.000 unieke systeemselecties. Een aantal dat ook nog eens bij elke softwarerelease groeit. CARS omvat zowel personenauto's als lichte bedrijfsvoertuigen met allerlei soorten brandstof, als elektrische en hybride voertuigen.


Enkele voordelen voor de werkplaats

  • Sneller en beter diagnose stellen: Uitgebreide diagnosesoftware met een enorme database waardoor u meer problemen kunt oplossen bij een breed scala aan voertuigen. Slimme functionaliteiten zorgen dat u efficiënter kunt werken en problemen veelal in één keer kunt oplossen.
  • Los meer problemen op in eigen werkplaats: Mogelijkheden voor Secure Gateway, PassThru en DoIP, evenals software voor elektrische en hybride voertuigen, zorgen ervoor dat u meer voertuigen kunt bedienen. Realiseer meer doorgangen en meer inkomsten doordat u meer voertuigen kunt onderhouden.
  • Verhoog klantenervaring en -loyaliteit: ‘Fix it right the first time’ en voorkom dat uw klanten onnodig terug moeten komen met hun voertuig óf naar de concurrent gaan.


Ontdek nu meer

Meer weten over Autocom ICON? Bekijk het product of vraag advies aan onze specialisten.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: