Toegang tot Secure Gateway met Autocom ICON

Steeds meer autofabrikanten beschermen hun voertuigen met Secure Gateway (SGW). Dit wordt gedaan om ongewenste toegang tot de elektronische voertuiggegevens te beschermen. Illegaal binnendringen in het veiligheidssysteem van een voertuig, kan namelijk storingen veroorzaken en veiligheidsfuncties beïnvloeden.

Om deze ongewenste toegang, met alle ernstige gevolgen van dien, tegen te gaan, zal het aantal autofabrikanten dat gebruik maakt van SGW verder toenemen.


Diagnosestellen bij auto's met Secure Gateway

Wil je diagnosestellen bij auto's die zijn uitgerust met SGW, dan heb je een diagnoseapparaat nodig die door de autofabrikant is goedgekeurd en gecertificeerd. Het nieuwe diagnoseapparaat van Autocom, de ICON, heeft deze officiële goedkeuring en certificering. Hierdoor kun jij met dit universele diagnoseapparaat foutcodes wissen, componenten activeren of functies aanpassen en uitvoeren op voertuigen met SGW-vergrendeling.

nieuws-autocom-sgw

Toegang tot Secure Gateway met Autocom ICON

De SGW-oplossing van Autocom is goedgekeurd en gecertificeerd door Mercedes-Benz. Met de komst van de nieuwe software-update, Release 2021.20, introduceren we drie nieuwe merken van Fiat Chrysler Automobiles (FCA): Alfa RomeoChrysler en Fiat. Verschillende automerken zullen continu aan onze oplossing worden toegevoegd, zoals VAG (bijv. Audi, Volkswagen, Škoda, etc.) en Renault.


Autocom SGW is inbegrepen in de CARS-software en beschikbaar voor alle ICON-gebruikers met een geldige licentie.


Voordelen voor jouw werkplaats

Met deze veilige en OEM-gecertificeerde oplossing heb je de mogelijkheid om beveiligde voertuigen te diagnosticeren en toegang te krijgen tot meer gegevens. Eenvoudig, legaal en snel. Zo kun jij de juiste service verlenen aan meer voertuigen, in eigen werkplaats.


Autocom ICON biedt ook compleet nieuwe functies aangaande online OEM-software toegang (Pass Thru) en Diagnose over Internet Protocol (DoIP). Meer weten over dit diagnoseapparaat? Lees verder via onderstaande knop of neem contact op met onze specialisten.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: