Kalibreren van ADAS

Steeds meer auto’s beschikken over geavanceerde rijhulpsystemen die bestuurders helpen veiliger te rijden. Deze Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) zorgen ervoor dat auto's steeds slimmer worden en nieuwe technieken volgen elkaar in hoog tempo op. Denk aan radarsysteem aan de voor- en achterzijde van het voertuig, adaptieve cruisecontrol, achteruitrijcamera's en sensoren voor de dode hoek. Deze assistentiesystemen zijn ontworpen om de bestuurder tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden. Dat deze systemen optimaal werken is daarom erg belangrijk.

ADAS kalibratie is het nieuwe specialisme

Door het toenemend gebruik van ADAS-systemen in auto's ontstaat een nieuw specialisme voor werkplaatsen. Om professionals hierbij te helpen, heeft Launch professionele ADAS kalibratie apparatuur ontwikkeld. De oplossing van Launch maakt het mogelijk om bij ADAS uitgeruste voertuigen kalibraties aan radar- en camerasystemen uit te voeren voor juiste werking van ADAS-systeem.

Launch ADAS Pro adas kalibratie

Professionele apparatuur voor kalibreren van ADAS-systemen

Met de nieuwe Launch X-431 ADAS PRO beschik je over de oplossing voor totale ADAS kalibratie. Voer op professionele wijze de kalibratie van camera- en radar gebaseerde ADAS-systemen uit met hoge nauwkeurigheid.

  • Eenvoudig in gebruik door gebruiksvriendelijk ontwerp en elektrische hoogte instelling
  • Geleverd inclusief VAG-paneel, wielklemmen, radarreflector en laserunits
  • Voor vele automerken zijn kalibratiepanelen optioneel leverbaar

Dit maakt de Launch X-431 ADAS PRO zeer geschikt voor autocarrosseriebedrijven, autoglas servicebedrijven en professionele werkplaatsen om kalibratie van de ADAS-camera en radar goed uit te voeren bij vervanging van camera en/of sensoren of reparatie.

Ben je op zoek naar ADAS kalibratie apparatuur? Voor meer informatie en advies, kan je contact opnemen met onze specialisten.


Ontdek meer over de Launch X-421 ADAS PRO

 

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30