Pico Technology AA Equipment

PicoScope oscilloscopen

Diagnose stellen is niet alleen foutcode(s) uitlezen en wissen met een diagnosesysteem. Bij een complexe storing is het gebruik van een oscilloscoop een must.

Een Pico automotive oscilloscoop maakt van jouw laptop of PC een krachtig diagnostisch hulpmiddel. Met dit diagnosesysteem kan je vrijwel alle elektrische en elektronische componenten en circuits in elk modern voertuig meten en testen, waaronder:

 • Ontsteking (primair en secondair)
 • Injectoren en brandstofpompen
 • Start- en laadcircuits
 • Batterijen, dynamo's en startmotoren
 • Elektronische gasklepbediening
 • CAN-bus, LIN-bus en FlexRay

De PicoScope is wereldwijd de beste keuze voor technici.

AA-Equipment Support is de Pico specialist in Nederland. De PicoScope is verkrijgbaar met 2-, 4- of 8 kanalen. Hierbij kan je kiezen uit verschillende sets met accessoires. Alle oscilloscopen en accessoires van Pico Technology ontdek je bij ons.

Actieve diagnose met de nieuwe PicoScope

Snel, eenvoudig en betrouwbaar actieve diagnose stellen met de nieuwe Automotive oscilloscopen van Pico.

Nu kan iedereen met een scoop werken. De nieuwe modellen (keuze uit 2 of 4 kanalen) bevatten namelijk functies die het voor nieuwe gebruikers nóg gemakkelijker maken om efficiënter en productiever te worden met PicoScope, en voor ervaren gebruikers wordt kostbare tijd bespaard.

Uniek voor de PicoScope 4225A en 4425A oscilloscopen is de nieuwe PicoBNC+ aansluiting. Dit biedt u:

 • Actieve hulp met aansluiten van de te meten componenten;
  Interactieve kanaalstatus LED's laten je zien welke sonde en kanalen moeten worden aangesloten en de status hiervan.
 • Automatische voorinstelling door de scoop;
  Vermindert de kans op onjuiste instellingen of metingen.
 • Nu ook mogelijkheid om weerstanden te meten in elektrische circuits
 • Geen batterijen meer in stroomtang nodig door scoop-aangedreven

picoscope actieve diagnose 01

PicoScope met 8 kanalen

Naast de bekende 2- en 4-kanaals oscilloscopen, introduceert Pico Technolgy 's werelds eerste automotive oscilloscoop met acht kanalen: de PicoScope 4823. Met de PicoScope 8-kanaals oscilloscoop kunnen in één meting 8 signaalgevers gelijktijdig in beeld worden gebracht. Dit maakt de scoop uitermate geschikt voor de gevorderde automotive diagnose specialist die complexe storingen tot een succesvol resultaat willen brengen. Meer kanalen, meer potentie!

pico 8 channels

Krachtige diagnose

Maak jouw diagnose nog krachtiger door het gebruik van een PicoScope. Met de PicoScope kan je gratis gebruik maken van de diagnosesoftware en updates. Het programma bevat meer dan 150 begeleide testen, inclusief toegang tot de PicoScope-bibliotheek met meer dan 4.000 voorbeeldsignalen, gesorteerd per automerk, model en component.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Pico oscilloscopen passend bij jouw diagnose behoefte? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

 

Bekijk Pico assortiment

 

Diagnose is meten is weten

De kwaliteit van het stellen van diagnose maakt de monteur. Om een monteur hiermee te helpen, is kennis van meten en het begrijpen en beoordelen van een signaal of signalen een vereiste.

AA-Equipment Support biedt speciale PicoScope trainingen aan. Wil je alles weten over de Pico automotive oscilloscoop, hoe je signalen kunt meten en interpreteert naar een diagnose? Leer hoe je het maximale haalt uit jouw Pico oscilloscoop en verhoog jouw kennis en service naar jouw klant!

Wil je alles weten over deze Pico training? Klik dan hier.

PicoScope training 001

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30