Pico Technology AA Equipment

PicoScope oscilloscopen

Diagnose stellen is niet alleen foutcode(s) uitlezen en wissen met een diagnosesysteem. Bij een complexe storing is het gebruik van een oscilloscoop een must.

Een Pico automotive oscilloscoop maakt van uw laptop of PC een krachtig diagnostisch hulpmiddel. De PicoScope is geschikt voor het meten en testen van vrijwel alle elektrische en elektronische componenten en circuits in elk modern voertuig, waaronder:

  • ontsteking (primair en secondair)
  • injectoren en brandstofpompen
  • start- en laadcircuits
  • batterijen, dynamo's en startmotoren
  • Elektronische gasklepbediening
  • CAN-bus, LIN-bus en FlexRay

Wij hebben voor u diverse Pico oscilloscopen en Pico accessoires.

Bij AA-Equipment is leverbaar 2- of 4-kanaals 400 Mhz Pico oscilloscopen waarbij elk kanaal een gescheiden massa heeft. Dit maakt uw diagnose nog krachtiger. De PicoScope is leverbaar van een Starter- tot een Masterset.

Diagnose is meten is weten

De kwaliteit van het stellen van diagnose maakt de monteur. Om een monteur hiermee te helpen, is kennis van meten en het begrijpen en beoordelen van een signaal of signalen een vereiste.

In samenwerking met AutoNiveau biedt AA-Equipment speciale PicoScope trainingen aan. AutoNiveau is specialist in opleidingen en trainingen voor de automotive branche. Wilt u alles weten over de Pico automotive oscilloscoop, hoe u signalen kunt meten en interpreteert naar een diagnose? Leer hoe u het maximale haalt uit uw Pico oscilloscoop en verhoog uw kennis en service naar uw klant!

Wilt u alles weten over deze Pico training? Klik dan hier.

Neem alvast een kijkje in onze webshop om ons Pico assortiment te bekijken.

Bekijk Pico assortiment


AA Equipment PicoScope 4 kanaals

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl