PicoScope Oscilloscopen

Diagnose stellen is niet alleen foutcode(s) uitlezen en wissen met een diagnosesysteem. Bij een complexe storing is het gebruik van een oscilloscoop een must.

Wij hebben voor u diverse Pico oscilloscopen en Pico accessoires.

Bij AA-Equipment is leverbaar 2 of 4 kanalen 400 Mhz Pico oscilloscopen waarbij elk kanaal een gescheiden massa heeft. Dit maakt uw diagnose nog krachtiger. Leverbaar vanaf een Starterset tot een Masterset.

Kwaliteit van het stellen van diagnose maakt de monteur. Om een monteur hiermee te helpen, is kennis van meten en het begrijpen en beoordelen van een signaal of signalen een vereiste.

In samenwerking met AutoNiveau organiseren wij Pico trainingen waarbij de monteur op weg wordt geholpen om het maximale te halen uit zijn Pico oscilloscoop diagnose.

Diagnose is meten is weten

Vanaf heden werken wij samen met AutoNiveau voor PicoScope trainingen. AutoNiveau is specialist in opleidingen en trainingen voor de automotive branche. Wilt u alles weten over de Pico automotive oscilloscoop, hoe u signalen kunt meten en interpreteert naar een diagnose? Leer hoe u het maximale haalt uit uw Pico oscilloscoop en verhoog uw kennis en service naar uw klant!

Wilt u alles weten over deze Pico training? Klik dan hier.

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl