Schoolprojecten

Trainingsapparatuur voor automotive onderwijs

AA-Equipment is gespecialiseerd in trainingsapparatuur voor automotive technische scholen. In ons programma hebben wij onder andere volledig operationele auto- en vrachtwagenmotoren met verschillende brandstoftoevoersystemen zoals benzine, diesel en hybride benzine elektrische aandrijving. Alle motoren zijn verkrijgbaar met pin-out faciliteiten en foutsimulaties, waardoor studenten alle ins- en outs van moderne voertuigsystemen leren tijdens hun diagnosetraining.

Verder bestaat het assortiment uit ‘uitgeklede’ modellen van auto-onderdelen (zoals motoren, versnellingsbakken etc.) en trainingsborden en -simulatoren die gebaseerd zijn op OEM-componenten. Deze zijn speciaal ontworpen om technische studenten te onderwijzen bij de opbouw en onderdelen van auto-systemen zoals het motor controle systeem (benzine en diesel), ABS, SRS, etc.

Wij kunnen alle apparatuur bieden voor automotive onderwijs, volledig aangepast uw wens.

Diagnose- en meetapparatuur

Wij kunnen uw school voorzien van diverse professionele diagnosesystemen voor personen- en lichte bedrijfsvoertuigen, transport sector en landbouwvoertuigen. Wij verzorgen ook op maat diagnose trainingen.

Het gebruik van een oscilloscoop of multimeter is noodzakelijk om signalen zichtbaar te maken. Wij bieden oscilloscopen van Pico Technology en hebben een groot assortiment meetsystemen, zoals multimeters, stroomtangen en break out boxen.

Is uw school op zoek naar trainingsapparatuur? Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Ontdek hier meer:

logo