Logo SP Diagnostics

SP Diagnostics ontwerpt en produceert producten op het gebied van autodiagnose voor de auto-industrie en aftermarket, met als doel om ervoor te zorgen dat het autobedrijf efficiënt en winstgevend blijft. Met deze gedachte heeft SP Diagnostics ook de SD MAT ontwikkeld, dé tool waarmee je trekhaakcoderingen kunt uitvoeren. SP Diagnostics is binnen Europa de moeder van nagenoeg alle trekhaak codeer hard- en software. AA-Equipment Support is de officiële distributeur van SP Diagnostics voor Benelux.

Apparatuur voor trekhaken coderen

Heb jij regelmatig te maken met trekhaken die gecodeerd moeten worden? Dan biedt het multi-merk trekhaak coderingstool SD MAT een kosteneffectieve oplossing. Het zorgt voor de juiste configuratie van voertuigelektronica na het monteren van een trekhaak, waardoor alle veiligheids- en comfortfuncties van het voertuig naar behoren blijven werken.

Je kunt de SD MAT gebruiken voor het coderen van trekhaken van alle gangbare merken voertuigen, dus óók bij de wat lastigere merken, zoals Mercedes Benz, BMW en Landrover. Deze slimme tool heeft als grote voordeel dat het uitvoeren van een trekhaakcodering, onbeperkt en op ieder gewenst moment beschikbaar is in jouw eigen werkplaats of op locatie. Hierdoor ben je niet (meer) afhankelijk van andere partijen.

De voordelen van zelf coderen van trekhaken:

  • Door trekhaakcoderen zelf uit te voeren bespaar je aanzienlijk geld. Je kunt met SD MAT namelijk onbeperkt coderingen uitvoeren voor een vast licentiebedrag per jaar.
  • Codeer trekhaken snel en eenvoudig op élk gewenst tijdstip van de dag. Het is altijd beschikbaar, daar en wanneer jij het nodig hebt. Hierdoor bespaar je tijd.
  • Je houdt werk binnen eigen werkplaats. Je bent niet (langer) afhankelijk van andere partijen.
Wist je dat je met 2 à 3 trekhaakcoderingen per maand de SD MAT al terugverdient?

Wil jij ook onbeperkt en snel trekhaakcoderingen uitvoeren in eigen werkplaats? 

Wij vertellen je graag meer of bekijk het product hier.

SP Diagnostics SD Mat Trekhaakcodering tool AA Equipment Support 1600px

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30