Zware bedrijfswagen ADAS kalibratie met Autocom

Met het toenemende gebruik van rijassistentiesystemen op voertuigen, zoals automatische noodremming of waarschuwing bij verlaten van rijstrook, wordt het vervangen van voorruiten steeds complexer. Om correcte werking van deze geavanceerde rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS) te kunnen garanderen, dienen deze systemen regelmatig gecontroleerd en gekalibreerd te worden. Autocom heeft een mobiele product oplossing ontwikkeld voor het kalibreren van ADAS van vrachtwagens, bussen en bestelwagens. De Autocom ADAS TRUCKS kalibratieapparatuur is ideaal voor glas- en reparatiewerkplaatsen.

Autocom truck adas kalibratie 02

Autocom ADAS TRUCKS kalibratie:

  • Maakt kalibratie mogelijk van ADAS op vrachtwagens van alle grote bedrijfsvoertuigenfabrikanten met de Autocom-diagnoseoplossing.
  • Het eenvoudig te vervoeren, mobiele kalibratieapparaat is inclusief bijbehorende referentiepanelen. Hierdoor kunnen alle werkzaamheden ter plaatse bij jouw klant worden uitgevoerd.
  • Kalibratie wordt uitgevoerd in overeenstemming met de specificaties van de OE-fabrikant.

Het mobiele verstelapparaat met referentiepanelen (doelen):

  • Het op laser gebaseerde, mobiele verstelapparaat is een hulpmiddel voor het positioneren van optische referentiepanelen voor alle gangbare vrachtwagenmerken en -modellen in overeenstemming met de specificaties van de fabrikant.
  • Het verstelapparaat is gemakkelijk te transporteren en heeft korte opbouwtijden. Hierdoor kunnen alle werkzaamheden ter plaatse bij de klant worden uitgevoerd.

Autocom truck adas kalibratie 01

Meer weten over deze apparatuur? Neem contact op met onze specialisten.

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30