De nieuwe VDO Smart Terminal voor downloaden van tachograafgegevens

Continental introduceert een nieuwe kaartlezer voor chauffeurskaarten en downloadkeys op de markt: VDO Smart Terminal. Met de VDO Smart Terminal maken wij het downloaden en overzetten van tachograafgerelateerde gegevens een stuk makkelijker. Met name voor grotere wagenparken is het een ideale oplossing om data te verzamelen.


Deze nieuwste generatie standalone-uitleesapparatuur voor tachograafdata, vervangt de DLT Pro-download-terminal. Dankzij deze toekomstbestendige oplossing kunnen wagenparken gemakkelijk aan al hun wettelijke verplichtingen voldoen, van downloaden tot archiveren en visualiseren van massaopslag- en tachograafgegevens. Uiteraard is het systeem ook geschikt voor de nieuwe DTCO 4.0 intelligente tachograaf. Het apparaat is ontworpen om eerste en tweede generatie chauffeurskaarten te lezen.

nieuws-vdo-smart-terminal

De nieuwe VDO Smart Terminal

Meer transparantie voor de chauffeur

VDO Smart Terminal is de enige standalone-oplossing op de markt die geen operationele computer op de achtergrond vereist om chauffeurskaarten en downloadkeys te lezen. De terminal kan op een tafel worden gezet of aan een muur worden bevestigd, in de chauffeursruimte, receptie of de kantine. Dit biedt chauffeurs en fleetowners meer flexibiliteit, waarbij de chauffeurs op elk gewenst moment zelf de tachograafdata kunnen uitlezen van het massageheugen en de chauffeurskaart, onafhankelijk van kantooruren. De chauffeurskaart of downloadkey steekt eenvoudig in de terminal, waarna de gegevens op het display worden getoond en direct naar VDO SmartTerminal worden gedownload.


Touchscreen en Wifi

Het nieuwe robuuste 7 inch touchscreen en het intuïtieve navigatiemenu maken de downloadprocedure eenvoudig en razendsnel. De kaart wordt geplaatst, het downloaden begint onmiddellijk en licht- of geluidssignalen informeren de gebruiker als er een handeling nodig is. Ook is het mogelijk om op de terminal individuele activiteiten en rijbewijzen van chauffeurs te controleren.


Snel en eenvoudige gegevensoverdracht van tachograaf naar wagenparkcomputer

Dankzij wifi kunnen fleetowners nu nog eenvoudiger en veel sneller gegevens draadloos verzenden van de VDO Smart Terminal naar het bedrijfsnetwerk. De bekende USB- en ethernet-interfaces blijven gehandhaafd. Door het Automatic Uploader-overdrachtsprotocol zijn de gegevens met één klik eveneens beschikbaar in de VDO TIS-Web wagenparkbeheersoftware, waarmee wagenparkbeheerders een breed scala aan analyses kunnen uitvoeren, wat hun werk efficiënter en effectiever maakt.


Het herziene softwareontwerp van de VDO Smart Terminal sluit naadloos aan op de nieuwste TIS-Web 5.0-versie. De twee oplossingen die zijn ontworpen voor de DTCO 4.0, bieden hiermee een eenvoudige en prettige geïntegreerde bediening in het dagelijks gebruik. Om diefstal tegen te gaan heeft Continental de VDO Smart Terminal uitgerust met een Kensington-slot.


Een Quick Start Guide helpt gebruikers de VDO Smart Terminal snel en gemakkelijk in te stellen. Als er meerdere apparaten zijn geïnstalleerd, kunnen de instellingen bovendien worden gekopieerd en alle terminals in slechts enkele seconden naast elkaar worden gebruikt. Bedrijven met meerdere locaties kunnen de gegevens die de verschillende terminals verzamelen, centraal beheren.

vdo_smart_terminal_07

Wat biedt de nieuwe VDO Smart Terminal?

  • Geschikt voor de nieuwste generatie bestuurderskaarten en tachograafbestanden
  • Intuïtief en duidelijke menustructuur op een helder 7” kleurendisplay
  • Activiteiten eenvoudig op grafische wijze uitgebeeld
  • Herinneringen tonen aan chauffeurs over nog te maken downloads
  • Eenvoudig te monteren en te installeren - zowel aan de wand te bevestigen als te gebruiken als tafelmodel
  • Ondersteuning voor automatische data-overdracht naar TIS-Web®
  • Kensington lock voorbereid


VDO Partner voor geheel Nederland

AA-Equipment Support is geautoriseerde VDO partner voor Tachografen en Telematica voor geheel Nederland. Meer weten? Vraag advies aan onze specialisten of bestel de VDO Smart Terminal in onze webshop.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: