Onderzoeksgerechtigde van NMi voor onderhouden/herkeuren APK-apparatuur

Voor de jaarlijkse keuring van auto's en bedrijfswagens wordt gebruik gemaakt van APK-apparatuur. Dat deze apparatuur naar behoren werkt is van groot belang, alleen dan krijg je betrouwbare resultaten. APK-apparatuur moet daarom goed worden onderhouden en jaarlijks herkeurd worden.


AA-Equipment Support is door het Nederlands Meetinstituut (NMi) erkend voor het testen en certificeren van haar complete emissielijn.


Onderhouden en periodiek herkeuren van emissieapparatuur

Wij zijn leverancier van het volledige Continental emissie programma, waaronder de deeltjesteller, roetmeter en viergastester. Deze meetinstrumenten worden door auto- en truckbedrijven gebruikt om voertuigen te keuren tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK1 en APK2). De Continental deeltjesteller ontving eerder al de officiële NMi-goedkeuring. Na een audit is gebleken dat onze organisatie voldoet aan de kwaliteitseisen die het NMi stelt aan haar onderzoeksgerechtigden. Dankzij de goedkeuring van het NMi, mogen wij nu het onderhoud en periodiek herkeuren van onze APK-productlijn uitvoeren.


Ons team is er helemaal klaar voor om werkplaatsen, nu ook op het gebied van APK emissie-apparatuur, diepgaand te ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat jouw APK-apparatuur topprestaties blijft leveren.

p1000561_continental_emissieapparatuur

Meer informatie

Wil je meer weten over onze emissieapparatuur en herkeurings- en servicepakketten? Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: