Logo Pico Technology

PicoScope training

Wilt u het maximale halen uit uw PicoScope, dan is het van belang om een speciale PicoScope training te volgen!

Wilt u alles weten over de Pico automotive oscilloscoop, hoe u signalen kunt meten en interpreteert naar een diagnose? Leer hoe u het maximale haalt uit uw Pico oscilloscoop en verhoog uw kennis en service naar uw klant!

Bij het stellen van een diagnose is de eerste stap vaak het uitlezen met diagnoseapparatuur. Na deze stap kan gericht worden gemeten aan de auto met een proeflampje of multimeter, maar soms is dit niet afdoende. Voor diepgaande diagnose is het meten van signalen aan diverse sensoren, actuatoren en CAN-bus een oscilloscoop nodig. Pico automotive oscilloscopen zijn de beste op dit gebied. Echter de kwaliteit van metingen en conclusies bepaalt u. Moet u het doen zonder gedegen kennis, dan beperkt u uzelf in service.

Na het volgen van de PicoScope training kunt u aan de slag als ware diagnose specialist in uw eigen werkplaats. 

Wilt u meer informatie over de PicoScope training? Klik hier of neem contact op met AA-Equipment Support voor meer informatie en wanneer de PicoScope training plaatsvindt.

PicoScope training voor Automotive docenten

AA-Equipment Support verzorgt ook speciale PicoScope trainingen voor Automotive docenten. Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op


pico technology oscilloscopen aa equipment 01

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30