Wat doen we

Nieuws

De nieuwe PicoScope automotive oscilloscoop met 8 kanalen

De nieuwe PicoScope automotive oscilloscoop met 8 kanalen

's Wereld eerste en snelste 8-kanaals automotive oscilloscoop. Meer kanalen, meer potentie!

LEES VERDER >

Speciale inruilactie (niet-originele) Autocom en Delphi

Speciale inruilactie (niet-originele) Autocom en Delphi

Heeft u een (niet-origineel) Autocom CDP Pro / ADP of Delphi DS150 diagnosesysteem met verouderde software? Ruil deze nu in voor de nieuwe Autocom CDP+ Cars mét 1 jaar softwarelicentie.

LEES VERDER >

AA-Equipment bestaat 20 jaar!

AA-Equipment bestaat 20 jaar!

AA-Equipment bestaat 20 jaar en daar zijn we trots op! Jaren van hard werken, ontwikkelingen, nieuwe producten, samenwerkingen én uiteraard plezier hebben. Met het hele team en samen met onze klanten, leveranciers en samenwerkende partijen.

LEES VERDER >

Het nieuwe diagnosesysteem van Launch is er!

Het nieuwe diagnosesysteem van Launch is er!

De laatste innovatie van Launch is er! Launch heeft de X-431 Euro TAB II ontwikkeld die naast uitstekende functies van vorige modellen, ook verrijkt is met nieuwe functies.

LEES VERDER >

De nieuwste automotive ADAS kalibratie apparatuur: Launch X-431 ADAS PRO

De nieuwste automotive ADAS kalibratie apparatuur: Launch X-431 ADAS PRO

Steeds meer auto's beschikken over ADAS: Advanced Driver Assistence Systems. Deze bestuurder assisstentiesystemen, zoals radarsysteem aan de voor- en achterzijde van het voertuig, adaptieve cruisecontrol en achteruitrijcamera's, zijn ontworpen om tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden.

LEES VERDER >

Kom op 3, 4 en 5 september 2019 naar Transport Compleet Gorinchem

Kom op 3, 4 en 5 september 2019 naar Transport Compleet Gorinchem

In september vindt de 15e editie van Transport Compleet plaats in Gorinchem. Het team van AA-Equipment is erbij, u ook?

LEES VERDER >

Onze merken

Hefbruggen banner website

Een professionele hefbrug is onmisbaar in de werkplaats. In ons assortiment hebben wij diverse hefbruggen van het merk Launch.

Passend bij uw werkplaatsbehoefte hebben wij 2-koloms hefbruggen, 4-koloms hefbruggen en schaarhefbruggen.

Professionele hefbruggen voor uw werkplaats

AA-Equipment is de importeur van Launch producten voor de Benelux. Bent u op zoek naar een hefbrug? Neem gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie en advies.

Bekijk ons assortiment

Hefbruggen Launch 520x332

Hefbruggen

Bekijk assortiment

ADAS service banner website 2

Steeds meer auto's beschikken over ADAS: Advanced Driver Assistence Systems. Denk hierbij aan radarsysteem aan de voor- en achterzijde van het voertuig, adaptieve cruisecontrol, achteruitrijcamera's en sensoren voor de dode hoek. Deze bestuurder assisstentiesystemen zijn ontworpen om tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden. Erg belangrijk dus dat deze systemen optimaal werken. Om professionals hierbij te helpen, heeft Launch professionele ADAS kalibratie apparatuur ontwikkeld. De oplossing van Launch maakt het mogelijk om bij ADAS uitgeruste voertuigen kalibraties aan radar- en camerasystemen uit te voeren voor juiste werking van ADAS-systeem.

Professionele apparatuur voor kalibreren van ADAS systemen

De Launch X-431 ADAS PRO is de nieuwste automotive ADAS camera en radar kalibratie apparatuur ontwikkeld door Launch. Met de ADAS kalibratie apparatuur van Launch, is het kalibreren van camera- en radar gebaseerde ADAS-systemen eenvoudig uit te uitvoeren.

Het nieuwe ADAS kalibratiesysteem van Launch is nu te bestellen bij AA-Equipment. Bent u op zoek naar ADAS kalibratie apparatuur? Voor meer informatie en advies, kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Bekijk Launch X-431 ADAS PRO

Launch X321 ADAS PRO 01

Launch X-431 ADAS PRO

Bekijk product

De transportwereld blijft steeds verder ontwikkelen en dat geldt ook voor de tachograaf. Er gaat veel veranderen per 15 juni 2019 wanneer de slimme tachograaf, bij VDO is dat de DTCO 4.0, verplicht wordt.

Lees meer

Logo Giuliano.Industrial groot

Bandenapparatuur van Giuliano Automotive

Speciaal voor de werkplaats heeft AA-Equipment wielservice apparatuur voor auto's, motoren en vrachtwagens.

Exclusief distributeur Giuliano

AA-Equipment is aangesteld als exclusief distributeur van het merk Giuliano in Nederland. Het Giuliano programma bestaat uit eenvoudige tot vol-automatische banden de- en montage machines, machines voor het balanceren van wielen voor ieder type bedrijf en wieluitlijners.

Giuliano biedt innovatieve oplossingen om aan alle behoeften van echte bandenservice professionals te voldoen en hun dagelijkse werk te vereenvoudigen.

Wij bieden de oplossing voor banden de- en monteren, banden balanceren en wieluitlijning.

Giuliano wielservice aa equipment

De- en montage apparatuur

De banden de- en montage apparaten van het merk Giuliano bieden oplossingen voor zowel personen- en bedrijfswagens als voor motoren.

Wielbalanceer apparatuur

Voor het in balans brengen van de velg en de band heeft Giuliano wielbalanceer apparatuur ontwikkeld voor auto's, motoren en vrachtwagens.

Wieluitlijners

Op het gebeid van wieluitlijning heeft Giuliano een geautomatiseerd wieluitlijnsysteem met 8 infrarood CCD-sensor voor totale controle van de geometrie van het voertuig. Speciaal voor het uitlijnen van wielen van auto's en commerciële voertuigen.

Benieuwd naar het assortiment? Bekijk het assortiment online.Bekijk assortiment

 Giuliano wielservice aa equipment 3

Meer weten?

AA-Equipment is de leverancier in Nederland van Giuliano wielservice apparatuur. Voor meer informatie en advies over onze wielservice apparatuur, kunt u contact opnemen met onze specialisten. Wilt u meer informatie over onze producten of een offerte aanvragen? Laat het ons weten.Neem contact op

AA-Equipment / Launch Tech Benelux BV

AA-Equipment / Launch Tech Benelux BV

Uw leverancier voor diagnosesystemen en werkplaatsapparatuur

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl