Wat doen we

Nieuws

Jaltest Toepassingstraining: 26 t/m 29 oktober 2020

Jaltest Toepassingstraining: 26 t/m 29 oktober 2020

Uw Jaltest diagnosesysteem nóg breder inzetten tijdens uw dagelijkse werkzaamheden? Schrijf u dan in voor onze Jaltest Toepassingstraining.

LEES VERDER >

Nu beschikbaar: Jaltest Software 20.2

Nu beschikbaar: Jaltest Software 20.2

De nieuwe versie van de diagnosesoftware van het Jaltest diagnosesysteem is nu beschikbaar. Heeft u de software al geïnstalleerd?

LEES VERDER >

Toepassingstraining PicoScope: 22 t/m 26 juni 2020

Toepassingstraining PicoScope: 22 t/m 26 juni 2020

Haal nóg meer uit uw voertuigdiagnose met onze Toepassingstraining PicoScope.

LEES VERDER >

AA-Equipment verandert naam in AA-Equipment Support

AA-Equipment verandert naam in AA-Equipment Support

AA-Equipment / Launch Tech Benelux gaat de toekomst tegemoet met een nieuwe naam: AA-Equipment Support.

LEES VERDER >

Actieve diagnose met de nieuwe PicoScope

Actieve diagnose met de nieuwe PicoScope

Snel, eenvoudig en betrouwbaar actieve diagnose stellen met de nieuwe Automotive oscilloscopen van Pico.

LEES VERDER >

Nieuw: Jaltest PTE (Portable Trailer e-Supply)

Nieuw: Jaltest PTE (Portable Trailer e-Supply)

Jaltest heeft een nieuw product ontwikkeld voor het controleren van de elektrische signalen die worden overgebracht van de trekker naar getrokken materieel.

LEES VERDER >

Onze merken

Trainingsagenda 2020

AA-Equipment Support verzorgt diverse trainingen op het gebied van voertuigelektronica en ondersteltechniek, zoals Toepassingstraining van apparatuur en Systeemtrainingen in voertuigen. In onze trainingsagenda vindt u de trainingen die gepland staan.

Oktober 2020

26 t/m 29 oktober 2020: Jaltest Toepassingstraining

Wilt u Jaltest diagnosesysteem nóg breder inzetten tijdens uw dagelijkse werkzaamheden? Op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen van de Jaltest diagnosesoftware. Wij helpen u het maximale uit uw voertuigdiagnose te halen met Jaltest met onze Toepassingstraining. Schrijf u nu in.

Inschrijven

Trainingsagenda jaltest oktober 2020

Jaltest ADAS kalibratieapparatuur

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) zijn in toenemende mate aanwezig in de mobiliteitssector. Deze geavanceerde rijhulpsystemen zijn ontworpen om chaffeurs tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden en kunnen betaan uit o.a.: cruise control, rijstrookdetectie, autonoom noodremmen en voetgangers- en verkeersbordherkenning. Jaltest heeft de oplossing voor uw werkplaats voor onderhoud en kalibreren van ADAS-systemen van zware- en lichte bedrijfswagens, bussen en off-highway voertuigen.

Complete, modulaire oplossing voor ADAS-kalibratie

Jaltest levert ADAS-kalibratieapparatuur voor de meeste belangrijke merken zware- en lichte bedrijfswagens, bussen en off-highway voertuigen. In combinatie met de professionele diagnosetool van Jaltest, kunt u snel en eenvoudig op camera-en radar gebaseerde ADAS-systemen mobiel kalibreren. Met de ADAS-software, geïntegreerd in het diagnoseapparaat, kan de monteur het camera-kalibratiebord en het radarreflectorveld in de juiste positie plaatsen om de kalibratie snel en nauwkeurig uit te voeren.

Tevens is de Jaltest ADAS inzetbaar in combinatie met elk individueel diagnoseapparaat dat ADAS voor lichte- en zware bedrijfswagens en bussen ondersteunt.

Jaltest ADAS is uitermate geschikt voor zowel carrosserie- als glasservice- en professionele onderhoudsbedrijven die snel, adequaat en op locatie camera- en radarsystemen conform fabrieksnormen willen herijken in geval dat sensoren zijn verwijderd, vervangen of gerepareerd.

Investeer alleen in datgene dat daadwerkelijk nodig is. Door het gebruiksvriendelijk, modulaire ontwerp en de uitgebreide accessoires kan Jaltest ADAS optimaal worden aangepast aan de wensen van elke professional.

Jaltest ADAS 01

Jaltest ADAS:

  • Heeft een eenvoudig en nauwkeurig verstelbaar frame voor een perfecte centrering van het voertuig;
  • heeft verschillende kalibratiefuncties voor verschillende modellen;
  • is te completeren met een breed scala aan voertuig-specifieke kalibratiepanelen;
  • en is ideaal inzetbaar in combinatie met de state-of-the-art diagnoseapparatuur van Jaltest voor alle benodigde instructies.

Kalibratie functies:

  • ACC (Adaptive Cruise Control)
  • LDW (Lane Departure Warning)
  • FCW (Forward Collision Warning)
  • AEB (Advanced Emergency Braking)

Voertuigdekking:

Het stationaire Jaltest ADAS-Kalibratiesysteem wordt reeds wereldwijd ingezet door vele bedrijven en wordt toegepast op een veelvoud merken en typen voertuigen. Hieronder wordt de voertuigdekking weergegeven, zoals deze ook voor de Jaltes ADAS van toepassing is:

Truck:

BENDIX, DAF, ERF, FORD, INTERNATIONAL, ISUZU, IVECO, KNORR, MACK, MAN, MERCEDES-BENZ, MERITOR WABCO, RENAULT, SCANIA, SISU, UD TRUCKS, VOLVO, WABCO.

Bus:

HIGER, IRIZAR, ISUZU, IVECO, SCANIA, SETRA, KING LONG, MAN, MERCEDES-BENZ, NEOPLAN, OTOKAR, TEMSA, VAN HOOL, ZHONGTONG.

Lichte bedrijfswagens:

IVECO, ISUZU, MERCEDES-BENZ

Meer over Jaltest ADAS

Jaltest ADAS is verkrijgbaar bij AA-Equipment Support. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem contact op met onze specialisten voor advies.


Neem contact op


Jaltest ADAS 02

banner injectoren testen aae

Injectoren reinigen en testen? Wij bieden apparatuur voor uw werkplaats voor het testen en reinigen van allerlei soorten benzine injectoren.

Vervuiling van het brandstofsysteem van benzine motoren is een veel voorkomend probleem. De vervuiling die in de loop van de tijd optreedt kan problemen veroorzaken. Gevolgen van een verontreinigde benzine injector zijn een slecht of onregelmatig lopende motor, mindere motorprestatie en hoger brandstofverbruik. Met behulp van onze apparatuur kunnen injectoren professioneel worden gereinigd en getest in de werkplaats.

Voor meer informatie en advies over de producten, kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Bekijk ons assortiment

Injectoren testen AAE 520x332

Injectoren testen

Bestel in onze webshop

AA-Equipment Support B.V.

AA-Equipment Support B.V.

De specialist in diagnosesystemen en werkplaatsapparatuur

logo