Wat doen we

Nieuws

Het is weer bijna tijd voor de bandenwissel

Het is weer bijna tijd voor de bandenwissel

Het bandenwissel seizoen komt eraan. Is uw werkplaats er klaar voor? Wij bieden een uitgebreid assortiment met apparatuur die het werk makkelijker én sneller maken.

LEES VERDER >

Tachograaf verzetten naar wintertijd doet u zo

Tachograaf verzetten naar wintertijd doet u zo

De wintertijd is weer ingegaan en de klok ging weer een uurtje terug. Ook de klok van de digitale tachograaf dient voor gebruik een uur teruggezet te worden.

LEES VERDER >

Nieuwe Jaltest Software 19.3

Nieuwe Jaltest Software 19.3

De nieuwste update van de Jaltest multi-brand diagnosesoftware is nu beschikbaar! Jaltest Software 19.3 kunt u nu installeren.

LEES VERDER >

Professionele hefbrug voor uw werkplaats

Professionele hefbrug voor uw werkplaats

Veilig en eenvoudig onderhoud en reparaties uitvoeren aan voertuigen in de werkplaats? Het gebruik van een professionele hefbrug is hierbij onmisbaar.

LEES VERDER >

De nieuwe PicoScope automotive oscilloscoop met 8 kanalen

De nieuwe PicoScope automotive oscilloscoop met 8 kanalen

's Wereld eerste en snelste 8-kanaals automotive oscilloscoop. Meer kanalen, meer potentie!

LEES VERDER >

Speciale inruilactie (niet-originele) Autocom en Delphi

Speciale inruilactie (niet-originele) Autocom en Delphi

Heeft u een (niet-origineel) Autocom CDP Pro / ADP of Delphi DS150 diagnosesysteem met verouderde software? Ruil deze nu in voor de nieuwe Autocom CDP+ Cars mét 1 jaar softwarelicentie.

LEES VERDER >

Onze merken

banner injectoren testen aae

Injectoren reinigen en testen? Wij bieden apparatuur voor uw werkplaats voor het testen en reinigen van allerlei soorten benzine injectoren.

Vervuiling van het brandstofsysteem van benzine motoren is een veel voorkomend probleem. De vervuiling die in de loop van de tijd optreedt kan problemen veroorzaken. Gevolgen van een verontreinigde benzine injector zijn een slecht of onregelmatig lopende motor, mindere motorprestatie en hoger brandstofverbruik. Met behulp van onze apparatuur kunnen injectoren professioneel worden gereinigd en getest in de werkplaats.

Voor meer informatie en advies over de producten, kunt u contact opnemen met onze specialisten.

logo webshop aa equipment

Bekijk ons assortiment

Injectoren testen AAE 520x332

Injectoren testen

Bestel in onze webshop


Service voor reinigen en testen van benzine-injectoren

Ook zijn wij het servicepunt voor het professioneel en snel reinigen en testen van lage- en hogedruk benzine-injectoren. We hebben de mogelijkheid om bijna alle benzine-injectoren te testen. Voorkom onnodig vervangen van injectoren en hoge kosten. Laat uw injectoren reinigen en testen.

Bezoek www.DPFService.nl voor meer informatie.

Logo DPFservice.nl      

injectoren testen aa equipment 5 vierkant    injectoren banner    injectoren testen aa equipment 2 vierkant

Hefbruggen banner website

Een professionele hefbrug is onmisbaar in de werkplaats. In ons assortiment hebben wij diverse hefbruggen van het merk Launch.

Passend bij uw werkplaatsbehoefte hebben wij 2-koloms hefbruggen, 4-koloms hefbruggen en schaarhefbruggen.

Professionele hefbruggen voor uw werkplaats

AA-Equipment is de importeur van Launch producten voor de Benelux. Bent u op zoek naar een hefbrug? Neem gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie en advies.

Bekijk ons assortiment

Hefbruggen Launch 520x332

Hefbruggen

Bekijk assortiment

ADAS service banner website 2

Steeds meer auto's beschikken over ADAS: Advanced Driver Assistence Systems. Denk hierbij aan radarsysteem aan de voor- en achterzijde van het voertuig, adaptieve cruisecontrol, achteruitrijcamera's en sensoren voor de dode hoek. Deze bestuurder assisstentiesystemen zijn ontworpen om tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden. Erg belangrijk dus dat deze systemen optimaal werken. Om professionals hierbij te helpen, heeft Launch professionele ADAS kalibratie apparatuur ontwikkeld. De oplossing van Launch maakt het mogelijk om bij ADAS uitgeruste voertuigen kalibraties aan radar- en camerasystemen uit te voeren voor juiste werking van ADAS-systeem.

Professionele apparatuur voor kalibreren van ADAS systemen

De Launch X-431 ADAS PRO is de nieuwste automotive ADAS camera en radar kalibratie apparatuur ontwikkeld door Launch. Met de ADAS kalibratie apparatuur van Launch, is het kalibreren van camera- en radar gebaseerde ADAS-systemen eenvoudig uit te uitvoeren.

Het nieuwe ADAS kalibratiesysteem van Launch is nu te bestellen bij AA-Equipment. Bent u op zoek naar ADAS kalibratie apparatuur? Voor meer informatie en advies, kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Bekijk Launch X-431 ADAS PRO

Launch X321 ADAS PRO 01

Launch X-431 ADAS PRO

Bekijk product

De transportwereld blijft steeds verder ontwikkelen en dat geldt ook voor de tachograaf. Er gaat veel veranderen per 15 juni 2019 wanneer de slimme tachograaf, bij VDO is dat de DTCO 4.0, verplicht wordt.

Lees meer

AA-Equipment / Launch Tech Benelux BV

AA-Equipment / Launch Tech Benelux BV

Uw leverancier voor diagnosesystemen en werkplaatsapparatuur

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl