banner-hefbruggen2

Werkplaatsapparatuur oplossingen

Elke werkplaats heeft het nodig: professionele werkplaatsapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan betrouwbare hefbruggen waarmee je auto's eenvoudig op de juiste werkhoogte kunt brengen tijdens APK's, controles, onderhoud en uitlijnen. Passend bij jouw werkplaatsbehoefte hebben wij 2-koloms hefbruggen, 4-koloms hefbruggen en schaarhefbruggen van het merk Launch. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment met hefbrugpads en accessoires, waarmee je de onderkant van het voertuig beschermt tijdens het heffen.


Ons assortiment:


Heb je vragen over werkplaatsapparatuur of wil je advies? Neem dan contact met ons op en een van onze vakmensen geeft je deskundig en persoonlijk advies.

launch-2-kolom-hefbrug

2-koloms hefbruggen

De 2-koloms hefbruggen van Launch zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor professioneel gebruik in jouw werkplaats. Een 2-kolom hefbrug is onmisbaar om bij het uitvoeren van controles en reparaties de auto op de juiste werkhoogte te kunnen brengen. Zo kun je gemakkelijk bij de uitlaat, banden of dorpels. Doordat de auto op de twee hefkolommen staat is de auto vrij toegankelijk.

4-koloms hefbruggen

Met een 4-koloms hefbrug breng je de auto eenvoudig op de juiste werkhoogte, zodat je werkzaamheden gemakkelijk onder de auto kunt uitvoeren. Kies voor een uitvoering met wielvrij hefsysteem, om ook gemakkelijk bij de banden te kunnen komen. We hebben ook uitlijnhefbruggen, welke zijn uitgerust met schuifplaten en draaitafels voor professionele en snelle wieluitlijning.

launch-4-kolom-hefbrug
launch-hefbruggen-1

Schaarhefbruggen

In ons assortiment vind je tevens diverse uitvoeringen schaarbruggen. Het voordeel van een schaarhefbrug is, dat je vrij om de auto kunt rondlopen. Ideaal voor het uitvoeren werkzaamheden aan bijvoorbeeld de banden en remmen.

Hefbrugpads en accessoires

Op elke hefbrug worden rubberen hefbrugpads of -blokken gebruikt om de onderkant van het voertuig te beschermen tegen schade. Zorg er daarom voor dat jouw hefbrug altijd voorzien is van onbeschadigde pads of -blokken. Vervang beschadigde hefbrugpads of -blokken tijdig om schade te voorkomen. In ons assortiment hebben wij hefbrugpads en accessoires voor de meeste hefbrugmerken.

hefbrugpads-en-accessoires-1

Ben je opzoek naar werkplaatsapparatuur?

Wil je meer informatie, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: