banner-launch-diagnose-apparatuur
banner-jaltest-cv-2
banner-autocom-diagnose2

Diagnose oplossingen

Eén van de meest uitdagende werkzaamheden in de werkplaats is voertuigdiagnose. Bij het onderhouden en repareren van voertuigen is professionele diagnoseapparatuur onmisbaar. Met behulp van een diagnoseapparaat, kunnen problemen worden opgespoord en diverse configuratiewerkzaamheden worden uitgevoerd.


AA-Equipment Support is al sinds 1999 specialist in de levering en ondersteuning van diverse merken diagnoseapparatuur, voor allerlei soorten voertuigen en machines. Wij kijken graag samen met je naar de behoefte in jouw werkplaats om advies op maat te kunnen geven.


Apparatuur voor voertuigdiagnose

Tijdens de dagelijkse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, komen we verschillende problemen en andere uitdagingen tegen. Afhankelijk van wat je wilt uitvoeren, is een specifieke oplossing nodig.


Ons assortiment:

  • Universele uitleesapparatuur voor personen-, lichte en zware bedrijfswagens, agri- / off-highway voertuigen & machines en vaartuigen & motoren
  • Oscilloscopen voor scopediagnose
  • Speciale tools voor o.a. trekhaakcoderingen, controleren van snelheidssensoren en remblokslijtagesensoren, Pass Thru en remote diagnose


Heb je vragen over diagnoseapparatuur, wil je een demo of advies? Neem dan contact met ons op en een van onze vakmensen geeft je deskundig en persoonlijk advies.

launch-diagnose-1

Universele uitleesapparatuur

In ons productenportfolio hebben we universele diagnosetesters voor diverse soorten voertuigen en machines. Voor personen- en lichte bedrijfswagens hebben we diagnosetesters van Launch en Autocom. Onze Jaltest diagnosetester biedt diagnosesoftware voor bedrijfsvoertuigen, landvoertuigen, bouwmachines, interne transportmiddelen en vaartuigen. Onze producten ondersteunen een groot scala aan voertuigfabrikanten en systemen.


Diagnosefuncties

Moderne voertuigen zijn uitgerust met on-board diagnostics (OBD). Dit is een ingebouwd voertuigdiagnosesysteem dat alle aanwezige regeleenheden controleert en de desbetreffende data evalueert. Een diagnoseapparaat leest de data van de verschillende regeleenheden uit. Dankzij deze foutdiagnose kunnen defecten snel en gemakkelijk worden opgespoord. Opgeslagen fouten kunnen na reparatie gemakkelijk met het apparaat worden gewist.


Naast het lezen en wissen van foutcodes kunnen, kunnen professionele diagnosesystemen o.a. realtime data uitlezen, activeringstesten, servicefuncties en coderingen/programmeringen uitvoeren. Welke werkzaamheden je kunt uitvoeren, is afhankelijk van de beschikbare diagnosefuncties in de tester. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste diagnosehardware en -software voor jouw werkplaats.

Oscilloscopen

Een uitleesapparaat wijst je in de goede richting, maar lokaliseert zelden een fout. Bij een complexe storing is het gebruik van een oscilloscoop een must. Een Pico automotive oscilloscoop maakt van jouw laptop of pc een krachtig diagnosehulpmiddel. Met dit diagnosesysteem kan je vrijwel alle elektrische en elektronische componenten en circuits in elk modern voertuig meten en testen. Meten is weten en dat is precies wat je met de PicoScope doet. Dit voorkomt dat je mogelijk steeds maar meer onderdelen moet vervangen totdat het probleem opgelost is.

picoscope-3
launch-remote-diagnose

Speciale tools

Voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden, hebben we ook verschillende producten. Voor Automotive hebben we o.a. een tool voor coderen van trekhaken, hardware voor Pass Thru en testen van bijvoorbeeld accu's. Voor bedrijfswagens hebben we enkele tools van Jaltest voor o.a. controleren van snelheids- en remblokslijtagesensoren.


Onze remote-interface maakt het uitvoeren van remote werkzaamheden, zoals diagnoses, coderingen en programmeringen, mogelijk bij auto's en bedrijfswagens.

Onze merken

Ben je opzoek naar diagnoseapparatuur?

Wil je meer informatie, een demo of een offerte aanvragen? Wij helpen je graag.

Hartelijk bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact


CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: