De nieuwe technische informatie module Jaltest Info Plus

Met de nieuwe module Jaltest Info Plus, maakt Jaltest haar diagnosesoftware nóg slimmer. Deze additionele softwaremodule voor Jaltest CV, biedt een grote hoeveelheid aanvullende technische informatie voor reparatie en onderhoud van voertuigen. Het combineert begeleide reparatieprocessen (Smart Guides) en volledige elektrische schema's van het hele voertuig, wat de werktijden in de werkplaats optimaliseert.

Hulp bij diagnose en reparatie

Moderne voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde systemen en componenten die een gedegen technische kennis vereisen voor nauwkeurige lokalisatie van problemen en effectieve reparaties. Toegang tot technische informatie, inclusief gedetailleerde technische schema's, speelt hierbij een centrale rol. Het minimaliseert onnodige vervanging van onderdelen en voorkomt dat het voertuig onnodig meerdere keren terug moet komen.


De innovatieve technische informatiemodule Jaltest Info Plus helpt technici om op effectieve wijze de uitdagingen van moderne voertuigreparaties aan te gaan. Het doel is om de technicus nog beter en sneller zijn werk te kunnen laten doen, zodat de truck weer snel op weg is.

jaltest-infoplus-01

Toegang tot technische informatie

Jaltest Info Plus bestaat uit twee onderdelen:


  1. Smart Guides: Dit zijn begeleide reparatieprocessen die de technicus rechtstreeks naar de juist stap brengt, afhankelijk van de voertuigsituatie, foutcodes en geregistreerde parameters. Op deze manier wordt voorkomen dat de Jaltest-gebruiker onnodige stappen moet controleren of juist overslaat.
  2. Model Elektrische Schema's: Alle elektrische schema’s van het voertuig, inclusief alle elektrische componenten, bedrading en connectoren. Deze schema’s en informatie zijn ontwikkeld op basis van OE-informatie.
jaltest-infoplus-combi

Ontdek de voordelen

Wil je meer weten over Jaltest Info Plus? Ontdek de voordelen of neem contact op met AA-Equipment Support.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: