Autocom

Logo autocom 2

Universele Autocom diagnose- en ADAS kalibratieapparatuur voor auto's en bedrijfswagens

Ieder bedrijf heeft een andere visie en wensen bij hun werkplaats, maar één ding is in iedere werkplaats belangrijk: professionele uitleesapparatuur. AA-Equipment Support is dan ook dé leverancier met jarenlange ervaring en ervaren specialisten die jou helpen om de beste keuze te maken.

AA-Equipment Support is officieel dealer van Autocom. Autocom ontwikkelt al sinds 1991 toonaangevende hardware en software voor voertuigdiagnostiek. Ons Autocom-productassortiment bestaat uit geavanceerde, gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen die zijn ontwikkeld voor onderhoud- en reparatiebedrijven, schadeherstellers, fleetowners, politie, overheid en scholen. Autocom biedt:

  • Diagnoseapparatuur voor auto's en lichte bedrijfswagens
  • Diagnoseapparatuur voor vrachtwagens, bussen en trailers
  • Apparatuur voor herkennen van gemanipuleerde kilometertellerstand
  • ADAS kalibratieapparatuur voor auto's en lichte bedrijfswagens
  • ADAS kalibratieapparatuur voor vrachtwagens

Al onze Autocom-apparatuur wordt ondersteund door ons CLEVER DiagnostiX supportteam.

Universele diagnoseapparatuur

Autocom ontwikkelt actief nieuwe oplossingen om werkplaatsen te helpen om snel en betrouwbaar onderhouds- en diagnosewerkzaamheden te kunnen uitvoeren bij personenwagens, vrachtwagens, trailers en bussen. Met als doel om zoveel mogelijk problemen zelf te kunnen oplossen in eigen werkplaats. Hiervoor zijn verschillende systemen met intelligente diagnosesoftware beschikbaar:

Deze toekomstgerichte systemen zijn uitgerust met functies om voertuigproblemen van vandaag en morgen te kunnen oplossen. De verschillende diagnosesystemen werken op basis van gebruik met een PC of laptop. De hardware dient als schakel tussen het voertuig en de diagnosesoftware op een PC of laptop.

Autocom product portfolio titan icon classic

Diagnoseapparatuur voor personenwagens en bestelwagens

Autocom ICON is een professioneel diagnosesysteem voor auto's en lichte bedrijfswagens. Het programma heeft een uitgebreide database met een zeer goede dekking voor de automerken op de markt. Met het systeem kun je in korte tijd servicefuncties, reparaties en aanpassingen aan veel voertuigen uitvoeren. Wil je ook diagnose kunnen stellen bij vrachtwagens? Dan kun je ICON uitbreiden met diagnosesoftware voor trucks.

Diagnoseapparatuur voor bedrijfswagens

Autocom TITAN is een professioneel diagnosesysteem met een uitgebreide database met uitstekende dekking van lichte en zware bedrijfswagens, zoals bestelwagens, vrachtwagens, trailers en bussen. Het biedt de perfecte oplossing voor werkplaatsen die diagnose- en onderhoudswerkzaamheden willen uitvoeren bij meerdere merken voertuigen. Met de TRAILER-software krijg je zelfs officiële toegang tot OEM-data van Haldex en WABCO.

Apparatuur voor herkennen van gemanipuleerde kilometertellerstand

Eén van de meest voorkomende vormen van fraude bij het in- of verkopen van voertuigen is gemanipuleerde kilometertellers. Hoe weet je of het voertuig dat je wilt inkopen betrouwbaar is? Autocom CARS iD analyseert razendsnel of de kilometerstand van personenauto’s en bestelwagens klopt en niet gemanipuleerd is. Ideaal om vertrouwd een occasion in te kopen óf om een klant aan te tonen dat die (import)auto kloppend is.

 

Bekijk Autocom diagnoseapparatuur

 

ADAS kalibratieapparatuur

Steeds meer voertuigen beschikken over geavanceerde rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS). ADAS kom je daarom steeds vaker tegen in de werkplaats en dit zal alleen maar verder toenemen. Om een correcte en veilig werking van deze assistentiesystemen te garanderen, is regelmatige ADAS kalibratie en controle noodzakelijk. Dit vraag om de juiste werkplaatsuitrusting en kennis.

Autocom biedt oplossingen voor het kalibreren van ADAS van personenwagens en vrachtwagens. Hiervoor heeft Autocom twee systemen ontwikkeld:

  • Autocom ADAS CARS kalibratie
  • Autocom ADAS TRUCKS kalibratie

ADAS kalibratie auto's

Mobiele product oplossing voor het kalibreren van ADAS van personenwagens. De apparatuur is ideaal voor glas- en reparatiewerkplaatsen.

Autocom adas kalibratie auto 03

ADAS kalibratie vrachtwagens

Deze mobiele product oplossing is speciaal ontworpen voor de kalibratie van assistentiesystemen op vrachtwagens, bussen en bestelwagen (ADAS). Met de bijbehorende referentiedoelen kunnen alle werkzaamheden ter plaatse bij de klant worden uitgevoerd.

Autocom adas kalibratie truck

 

Bekijk Autocom ADAS kalibratieapparatuur

 

Meer informatie

Wil jij meer informatie over de Autocom diagnose- en ADAS kalibratieapparatuur en de vele mogelijkheden van de programma's? Onze specialisten helpen jou graag verder.

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30