aa-equipment-contact-1880

Hulp bij Pass Thru

De invoering van de Euro 5-wetgeving heeft ervoor gezorgd dat fabrieksinformatie, documenten en software, rechtstreeks door de autofabrikant, beschikbaar gesteld wordt voor élk autobedrijf. Middels een account bij de merkfabrikant krijgt de werkplaats directe toegang tot ‘alle’ noodzakelijke diagnose-, service- en onderhoudsgegevens voor voertuigen op OEM-niveau.

Aan de slag met OE-data

Pass Thru biedt het garagebedrijf volop mogelijkheden, die verder gaan dan alleen het (her)programmeren van regelapparaten. Pass Thru kan onder andere gebruikt worden voor:


  • Foutcode informatie uitlezen
  • Coderen van bijv. trekhaken, sleutels en gasklephuizen
  • Inzien van Technical Service Bulletins (TSB) en terugroepacties
  • Toegang tot merkspecifieke documentatie, bedradingsschema’s en procedures
  • Invullen van digitale onderhoudsboekjes
  • Uitvoeren van software updates


Om het voertuig in jouw werkplaats rechtstreeks te kunnen verbinden met de autofabrikant, heb je ook geschikte Pass Thru-apparatuur nodig: een VCI met J2534-protocol. Maak gebruik van één van onze Pass Thru-interfaces: de Autocom ICONLaunch SmartLink of Launch J-BOX.


Wil jij eenvoudig en snel werken met Pass Thru? Dan is de juiste toepassingskennis evenzo belangrijk en onmisbaar als de toegang tot het fabrikantenportaal en hardware. In de praktijk brengt Pass Thru nogal wat uitdagingen en vragen met zich mee.

passthru-interface

Zorgeloos service bieden op OEM-niveau

Hoe krijg ik toegang tot het fabrikantenportaal? Waar vind ik de juiste documentatie? Hoe voorzie ik een ECU van nieuwe software? En hoe vul ik digitaal een serviceboekje in? Ons CLEVER DiagnostiX supportteam is er om jou hierbij te helpen en te ontzorgen.


Geen gedoe met het zelf aanvragen van een merk-account, dat in veel gevallen tijdrovend en complex kan zijn. Wij doen dat voor jou! Omdat wij dit vaker doen, weten we goed om te gaan met de uitdagingen die gepaard gaan met aanvraagproces bij de verschillende fabrikanten. Wij kunnen voor jou de accountconfiguratie uitvoeren waarmee jij toegang krijgt tot het gewenste fabrikantenportaal. Vervolgens staat onze ServiceDesk voor je klaar om jou te helpen bij alle vragen rondom Pass Thru en het toepassen van deze werkzaamheden. Tevens bieden we ondersteuning bij het invullen van het digitale serviceboekje en het verzenden van gegevens naar het voertuig. Samen zorgen we ervoor dat ook jij service kan bieden op OEM-niveau!

Aan de slag

Wil jij ook profiteren van de voordelen van Pass Thru en altijd terug kunnen vallen op diepgaande ondersteuning hierbij? Neem dan contact op met onze specialisten.


De ondersteuning op Pass Thru is onderdeel van onze supportpakketten (CLEVER VTS-Comfort en -Premium).

Kunnen wij je helpen?


Wil je meer weten over een bepaald product of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij vragen of advies.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: