Onafhankelijk trekhaken inleren in eigen werkplaats met SD-MAT

Het inleren van de trekhaak in de boordcomputer is steeds vaker nodig. Bij moderne auto’s wordt namelijk bij het monteren van een trekhaak, ook een speciale kabelset, afgestemd op het voertuigtype, geïnstalleerd. Deze zorgt voor communicatie met alle elektronica van de auto.


Bij bepaalde automerkmodellen is het na montage vereist om de trekhaak in het CAN-systeem aan te melden middels een codering. Deze configuratie is van belang voor correcte werking van het voertuig, communicatie met rijhulpsystemen, en dus de veiligheid van de bestuurder.


Wil je zelf trekhaakcoderingen uitvoeren? Dat kan met de trekhaak coderingstool van SP Diagnostics; SD MAT. Deze slimme tool heeft als grote voordeel dat het uitvoeren van een trekhaakcodering, onbeperkt en op ieder gewenst moment beschikbaar is in uw eigen werkplaats of op locatie. Hierdoor ben je niet afhankelijk van andere partijen.


Onbeperkt trekhaken inleren

SD MAT is dé kosteneffectieve oplossing voor de juiste configuratie van voertuigelektronica na trekhaakmontage, waardoor alle veiligheids- en comfortfuncties van het voertuig naar behoren blijven werken. SP Diagnostics is binnen Europa de moeder van nagenoeg alle trekhaak doceer hard- en software en is werkzaam op nagenoeg alle gangbare merken voertuigen. Dus óók bij de wat lastigere merken, zoals Mercedes Benz, BMW en Landrover.


Meer weten over deze tool? Bekijk het product online of vraag advies aan onze specialisten.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: