Referenties

AV Vakwerk

Ard Vergunst, eigenaar AV Vakwerk te Lutten

Onlangs aangeschaft door AV Vakwerk bij AA-Equipment Support:

Launch X-431 Pro 3 diagnosesysteem voor personenwagens en UNI-T UTD1025DL 2-kanaals oscilloscoop. De UTD1025DL is een twee-kanaals draagbare oscilloscoop met multimeterfuncties.

 "Sinds kort ben ik gestart met een eigen onderneming om mezelf beschikbaar te stellen als freelance technisch specialist voor diagnose en reparatie aan personenwagens. Voor dit werk zocht ik goede en betaalbare apparatuur en praktijkgericht advies bij de aanschaf, het liefst van vakmensen die niet alleen apparatuur verkopen maar vanuit eigen ervaring weten waar ze het over hebben. Min of meer bij toeval kwam ik al zoekend op internet bij AA-Equipment Support terecht. De manier waarop ik te woord werd gestaan nadat ik gebeld had voor vrijblijvende informatie gaf direct vertrouwen.

Er werd door AA-Equipment Support geweldig meegedacht in behoefte en mogelijkheden voor mij als startend ondernemer. Sinds twee weken gebruik ik nu de Launch X-431 Pro 3, een super apparaat! Omdat ik naast mijn huidige nieuwe onderneming nog werkzaam ben binnen de Volvo dealer organisatie, heb ik de gelegenheid waargenomen om de Launch een aantal dagen in het dealerbedrijf te gebruiken naast de Volvo diagnose apparatuur. Ik ben zeer tevreden.

De Launch is snel, duidelijk en laat zich eenvoudig bedienen. Omdat ik niet direct de handleiding gevonden had op de site ben ik eerst gewoon gestart, het programma is zo logisch opgebouwd dat het echt snel went, binnen de kortste keren weet je de weg. Naast het gebruik in Volvo heb ik de Launch ook op diverse andere merken losgelaten. Het apparaat biedt veel mogelijkheden voor uitlezen en duidelijke parameters om inzicht te krijgen in al, of niet juist functionerend systeem. Als freelancer geven de extra functies van Android zoals e-mail, internet enzovoorts mij zeker meerwaarde. Zo kan ik onderweg of op locatie mail controleren of even iets opzoeken op internet. Vanuit het diagnose programma is er trouwens ook een handige zoekfunctie naar ervaringen, maar ook bijvoorbeeld afbeeldingen, die op het internet gedeeld zijn bij het vinden van een foutcode. Wanneer je bezig bent met een onbekend item kan dit je zo net even wat extra tips geven.

Verder zocht ik ook een betaalbare scope voor dit werk, hiervoor werd mij de Uni-T UTD 1025DL geadviseerd, een prima en zeer betaalbaar instrument. Een tweekanaals oscilloscoop met multimeter functie, hier ga ik vast ook veel gebruik van maken.

Kortom: ik ben zeer tevreden over de geleverde apparatuur, ik ken zeker nog niet alle mogelijkheden, maar dat gaat vast komen. Daarbij ik ben zeer tevreden over AA-Equipment Support en hun ondersteuning, die gaan mij vast meehelpen om de apparatuur zo optimaal mogelijk te gebruiken!"

AV Vakwerk aa equipment

AV Vakwerk

AV Vakwerk

Ard Vergunst, eigenaar AV Vakwerk te Lutten

Onlangs aangeschaft door AV Vakwerk bij AA-Equipment Support:

Launch X-431 Pro 3 diagnosesysteem voor personenwagens en UNI-T UTD1025DL 2-kanaals oscilloscoop. De UTD1025DL is een twee-kanaals draagbare oscilloscoop met multimeterfuncties.

LEES VERDER >

Van den Akker Mercedes-Benz

Van den Akker Mercedes-Benz

Alex van den Akker, directeur van Van den Akker Mercedes-Benz te Uden

De diagnose service van autobedrijf Van den Akker Mercedes-Benz in Uden is verder uitgebreid met de PicoScope 4-kanaals Standaard kit die werd aangeschaft bij AA-Equipment Support.

"We hebben onze diagnose service verder uitgebreid met een PicoScope 4-kanaals Standaard kit.

LEES VERDER >

Automotive ROC Tilburg

Automotive ROC Tilburg

Arthur van de Heuvel, leraar Automotive ROC Tilburg

AA-Equipment Support staat hoog aangeschreven bij automotive technische scholen voor trainingsapparatuur. Automotive ROC Tilburg heeft onlangs bij AA-Equipment Support aangeschaft:

Vier stuks 4-kanaals PicoScope Advanced set met all-in-one grootbeeld computersystemen, gemonteeerd op gereedschapwagens en zeven stuks 2-kanaals Picoscope Starter set.

LEES VERDER >

logo